Friday, April 30, 2010

Tokyo-Tokio Kawaiiii

JJ & Ean giles!

Haha.. Diorang ni penuh dengan idea yang gile-gile. Setiap pagi, diorang ni pandai entertain aku dengan bermacam-macam kerenah. Masa gotcha call la, masa richard rich bagi report, masa liputan MU, dan banyaklaaaa.. Gelak terkekek-kekek aku dibuatnya. Dahla drive sensorang kan. Pun dah macam orang gile.

Sekarang ni, dekat Hitz.fm tengah femes dengan lagu-lagu dari band Tokio Hotel. So JJ & Ean dengan idea giles diorang tu, pergi buat call ke hotel kat Tokyo. Kat Jepun sana ok. Dan mintak receptionist hotel tu untuk nyanyi.

Moshi-moshi!

Comel giles suara-suara receptionist ni. Ataupun maybe sebab cara diorang cakap ni kot yang buat jadi diorang ni comel sangat. Oops, dah terlari topik plak.

So, bila JJ & Ean dapat buat call ke hotel kat Tokyo tu, JJ & Ean buat request kat receptionist tu untuk nyanyi lagu Tokio Hotel atau mana-mana lagu sekalipun. Yang receptionist pompuan, tak layan permintaan tu, sambil blur-blur benda apa la yang si JJ & Ean request ni kan. Yelah, keje diorang pasal reservation hotel tu semua, mana ada kena nyanyi-nyanyi kan. So kecewa la si JJ & Ean ni.

Tapi ada receptionist lelaki ni, selamba je nyanyi. Takde tolak-dalih ke, bagi alasan pape. Dia pun nyanyi lagu sakura yang meleret tu.

Ok, series comel! Sebab bersemangat mamat tu nyanyi k.

Kawaiiiiiiiii! :0

Eheks.

Fuhh, sabar je la dengan idea diorang ni tau. Bole usaha tu nak call Tokyo, untuk mintak diorang tu nyanyi. Aishhh! ;p

JJ & Ean, I like you guys! Lainkali, jangan cuti lama-lama lagi ye. Bosan pagi-pagi i tanpa U!

:)




meza:.............. macam la JJ & Ean baca blog aku ni kan. tapi kalau ada, "Yerp. U're superstar!" <-quote richard rich!

3 comments:

  1. hehe mcm comel dgr org jepun nyanyi kt tepon.hihi.mcm2 diorg nye idea ek.

    ReplyDelete
  2. hi! thanks for enjoying the show! like your blog :) - ean

    ReplyDelete
  3. qemmal,
    mmg comel. series comel. hmm, antara DJ-DJ yang otak gila-gila dan bgeliga.

    hi ean,
    can't believe it dat u're visiting my blog! thanks.

    ReplyDelete

Kongsikan apa yang awak rasa! Positif atau tidak, aku tak amik kisah!
Share your thought! Positive or negative, I really don't mind!