small advertisement

Saturday, March 21, 2015

Attached

Recently, makin banyak hal yg buat aku terasa ati. Either aku memang berubah jadi cepat sentap ataupun sebenarnya they never concerned about my feeling at all.

Foremost, ade seseorang berjanji, from past few years, sampai sekarang belum laksanakan janji. Dan bukan seorang, tapi ramai. For past few years jugak, having thought that aku ni part of the team. But rupanya just came to know, I was an outsider all the time. Mulut kata we are a team but no. And might be forever to be true. Earlier, everything can be share together but rupanya, apa yang dioffer masa tu, boleh dipakai masa tu je. Kalau dia kata, amikla terus. Yang sebenarnya, pakai masa tu je, dah settle bagi balik. Bukan pakai terus ye.

Dia ni jenis cakap tak serupa bikin. And best part ialah, dia suka mintak orang untuk terima dia seadanya but never tolerate pun keadaan orang lain. Dia cuma concern hal dia je.

I would like to walk away from orang macam ni. Nak sangat, sebab u would not get any respect dari orang macam ni, and might be your backstabber later tapi somehow I'm attached with someone yang attached dengan dia jugak.

There were nothing nice memories dengan orang ni even one single thing but kenala jugak melayan. Kang sentap. Dia boleh buat sentap, tapi kita sentap dia tak kisah.

I just take it as one of my challenge, accept it as my kifarah perhaps.


No comments:

Post a Comment

Hello!