small advertisement

Tuesday, January 28, 2014

smartphone free dari myeg - dah dapat

Maaf sebab tak sempat nak update pasal status smartphone ni walaupun dah collect dari myeg, 16hb haritu.

Setelah berminggu-minggu status permohonan diluluskan, smartphone tak jugak sampai. Jadinya aku secara tak sengaja, email dekat salah seorang staff myeg, bertanyakan status dan mintak nak collect sendiri dekat Myeg tu. Segera dia reply, boleh collect sendiri dan bawak sekali kad pengenalan untuk pengesahan. Collection cuma semasa office hours.

Kebetulan Khamis tu, cuti. Terus bergegas ke Myeg untuk collect smartphone. Collection bukan di bangunan yang buat segala roadtax, insurance tu semua tapi kat Myeg marketing. Bersebelahan dengan bangunan TV3 tu.

Smartphone yang diberi, boleh dikatakan minimum spesifikasi. Agaknya maybe harga smartphone dalam rm100 macam tu.




Comel kan smartphone ni? Jangan tanya macamane function dia, sebab memang tak pakai lagi, lagi-lagi SD card kosong pun takde nak try.

Anyway, simkad Celcom belum terima sebab ada isu teknikal katanya. Simkad tu bakal dipos bila dah ok. 

Ade sape-sape yang dapat smartphone yang jenis lain ke?

7 comments:

  1. Meza, 16hn lepas kau resign tu ke? Amacam kerja tempat baru? Ada yang masuk sekepala?

    Tahniah wei dah dapat. Jap, awat simcard Celcom depa siap nak pos lagi?

    ReplyDelete
  2. Yezzaa.. Dh resign and keja baru ok jugk. Ade yg skepala, bos plk yg cm gay sket. hahahaa

    Simkad Celcom tu ade problem nk pkai. So repair dulu katanya, nnti pos kt umh. aku ade jenguk blog kau tp thru henfon. leceh bagai nk login semua. ahahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sim card prob awat tak tukar terus?

      Delete
  3. aik, knp dpt ninetology pallate?? bukan patutnya dpt ninetology pearl mini ker?? wah, ini sudah kene scam dgn myeg..

    ReplyDelete
  4. Ye ke? Ade jugk rse cm x kena. Tp xde sebab2 atau alasan nk diutarakn

    ReplyDelete
  5. Ape beza ninetology pallet & pearl mini??? saya dapat ninetology pearl mini.

    ReplyDelete
  6. Saya pon dapat Pearl Mini siap dgn simkad. cuma simkad tu blom diaktifkan lagi.

    ReplyDelete

Hello!