small advertisement

Saturday, January 07, 2012

welkam 2012

Ehem-ehem..

Satu
Dua
Tiga
Empat
Lima
Enam
Tujuh

TUJUH!

Hari ke tujuh baru nak wish selamat datang 2012. Isk3...

Ok, Selamat datang tahun 2012... Aku taktau aku nak azam apa.. Sebab apa yang aku azam sebelum ni belum abis tunaikan. Jadi, carry forward...

And yang mana aku terpikir pada masa ini, (anything).... aku jadikan azam tahun 2012. Okeh?

Contoh:

Jobsless - Aku nak cari keje. At the same time nak cari yang terbaek untuk my soul. Biarla orang kata memilih sekali pun. Aku terlalu ikutkan kata-kata orang masa aku buat keputusan dulu... So...

Ikut kata hati but at the same time, trima jugak opinion orang. Not simply reject... Sebab bila aku betul-betul lemah, aku dengar cakap orang sebijik-sebijik. But bila aku kuat, aku tolak opinion orang bulat-bulat. That's not cool meza.. Pls be balance....

Balance - balance in everything... financial, work, family n healthy. Bukan lebihkan kat shopping or boyfriend anymore. They're useless!

Boyfriend - be choosy even aku dah menjengah umur 26... lantak orang nak kata andartu...


Erk... See, semua tu ada sambungan lepas aku create satu-satu azam tu. Sebab tu, aku cuma biarkan let follow the flow. keh-keh-keh....!

Ala... atas tu part of my azam. Takkan bagitau semua kan. Memang tahun depan kalau check balik, apa pun tak sampai target. Taknak la camtu tak...