small advertisement

Monday, June 13, 2011

aku tak paham laaa

kau suruh aku build rappo dengan collegue tapi kau tak bagi aku sembang dengan diorang

kau suruh aku buat call kat customer, set appointment tapi telefon yang ada atas meja aku ni, kau amik balik

bistu bila takda telefon kat meja, aku nak pegi build rappo dengan collegue, kau peduli sangat plak apa yang aku sembang dengan diorang tu

kau suruh aku cari customer, buat sale tapi kau tak bagi aku keluar marketing

kau cakap aku ni bebas, bole ke sana sini, tapi aku pi toilet pun jadi isu

apa cerita ni der??

aku tak paham la dengan engkau ni!


No comments:

Post a Comment

Hello!