small advertisement

Monday, June 13, 2011

aku tak paham laaa

kau suruh aku build rappo dengan collegue tapi kau tak bagi aku sembang dengan diorang

kau suruh aku buat call kat customer, set appointment tapi telefon yang ada atas meja aku ni, kau amik balik

bistu bila takda telefon kat meja, aku nak pegi build rappo dengan collegue, kau peduli sangat plak apa yang aku sembang dengan diorang tu

kau suruh aku cari customer, buat sale tapi kau tak bagi aku keluar marketing

kau cakap aku ni bebas, bole ke sana sini, tapi aku pi toilet pun jadi isu

apa cerita ni der??

aku tak paham la dengan engkau ni!


Saturday, June 11, 2011

shopping

Syoknya perasaan lepas dapat terapi shopping tadi, lagi-lagi masa tengah cuti sekolah ni. Dia punya sale, dasat! Tapi tadi, bajet tak banyak lepas ukur di badan sendiri. Hehe.

Macamana pun, sembat rembat sebotol dua edt kat bodyshop!

Tu pun dah bangga abis!

:))

Friday, June 10, 2011


bukan rezeki aku lagi untuk berubah kerjaya agaknya

mungkin Allah ada rancangan yang lebih baik untuk aku

dan redha menerimanya



Sunday, June 05, 2011

crita janji

Tadi aku dok merungut dengan si dia pasal hal janji-janji ni. Dan ntah macamana dalam keadaan aku dok merungut secara serius, aku bole keluarkan ayat yang macam ni...

"ini bukan janji melayu lagi dah, janji kel*** apa tah lagi...
saya taktau nak kata ini janji jenis apa tau.... haiwan ke sayur ke"

Dan boleh si dia bantai gelak abis-abisan......

Choy.

Spoil mood nak merungut secara serius!