small advertisement

Friday, May 06, 2011

Dulu aku suka betul dengan aplikasi social networking macam Friendster dengan Facebook nih. Sebabnya, dah tentula bole reunite balik dengan kawan-kawan zaman sekolah dulu. Walaupun masa zaman sekolah dulu tak rapat mana pun, dok add jugak dalam FB! Lepas tu, bole dok layan main game dalam tu. Layan main game tu bukan setakat 5minit, kadang-kadang berjam-jam dok ngadap game.

Lepas tu, bole dok pantau news kawan-kawan yang terbaru. Contohnya, ada yang nak pergi oversea untuk jalan-jalan, luahan perasaan baru putus cinta, excited nak kawen, excited berbadan dua, events jumpa kawan-kawan... Fuh macam-macam ada dalam ni.

Tapi bila dok pantau news tu la yang kadang-kadang dok ada perasaan jeles. Ha, jeles! Jeles bila baca ada increment, dapat bonus, nak kawen, ...... Ok-ok.. Actually, part yang paling last tu, yang bole buat aku betul-betul jeles!

Yerp, I knew, I already naik status from in a relationship to another stage but not yet married! Macamana nak crita entah perasaan aku ni. Katakan esok aku kawen sekalipun, aku tetap jeles dengan orang yang kawen semalam. U know why?

Sebabnya antara list yang aku nak capai dalam life aku ialah, kawen seawal usia 23tahun! I knew life's too good to enjoy but I want to marry at age 23. Cuma, tinggal angan-angan since takda orang yang nak masuk minang masa tu. Sekarang ni, bukan setakat jeles kawan-kawan seusia ni dah tamatkan zaman bujang, tapi dah pun menambah ahli dalam famili yang dibina.

Odeng!

Dahla, takmau taip lagi.

Tensen!

4 comments:

  1. we are on the same ship. hahaha nak jugak same tu. takpe, our time will arrive jugak :)

    ReplyDelete
  2. Dah la korang.. jgn mendongak ke atas. cuba ko tgk aku kt bawah ni yg tak naik2 level. dok single n available memanjang je.. lagi tertekan tau.kalau takat org lain yg dok cerita pasal kawen tu aku blh tahan jg walaupun jeles. kalau dh mak dok sebut pasal kawen tu,tak blh nk kata apa dh..menahan sakit ati jelah. soh carikan, tak mo plak dia nk carikan.

    ReplyDelete
  3. kawen jgn tak kawen..hehehe

    ReplyDelete
  4. Huhuu... Meza... Me too jeles kdg2 tgk dorg yang da mnambah ahli kuarge.. N me terpakse kuatkn ati n lari kn jauh2 prsn tue.. n xnak pk. tp ble tertgk news org preggy, etc.. huhuu... ati ni jeles kembali. Tp me percaya.. InsyaAllah 1 fine day akan tiba jgak kn? =)

    ReplyDelete

Hello!