small advertisement

Saturday, May 28, 2011


Yeay, dah dapat confirmation, kelas topup minta diubah ke UPM.

So, rest jap dua tiga minggu ni. Kang 18hb baru struggle balik.

Eh, betul ke 18hb ntah? Relax sude.

:)

Friday, May 20, 2011

Esok nak sambung belajar balik....

Lupa plak nak cuci otak ni elok-elok...

Dah berkarat dah ni nak bagi input knowledge ni.

Redah jela meza ooi.

Pi mai pi mai kamu dah keja dah pun.

Friday, May 06, 2011

Dulu aku suka betul dengan aplikasi social networking macam Friendster dengan Facebook nih. Sebabnya, dah tentula bole reunite balik dengan kawan-kawan zaman sekolah dulu. Walaupun masa zaman sekolah dulu tak rapat mana pun, dok add jugak dalam FB! Lepas tu, bole dok layan main game dalam tu. Layan main game tu bukan setakat 5minit, kadang-kadang berjam-jam dok ngadap game.

Lepas tu, bole dok pantau news kawan-kawan yang terbaru. Contohnya, ada yang nak pergi oversea untuk jalan-jalan, luahan perasaan baru putus cinta, excited nak kawen, excited berbadan dua, events jumpa kawan-kawan... Fuh macam-macam ada dalam ni.

Tapi bila dok pantau news tu la yang kadang-kadang dok ada perasaan jeles. Ha, jeles! Jeles bila baca ada increment, dapat bonus, nak kawen, ...... Ok-ok.. Actually, part yang paling last tu, yang bole buat aku betul-betul jeles!

Yerp, I knew, I already naik status from in a relationship to another stage but not yet married! Macamana nak crita entah perasaan aku ni. Katakan esok aku kawen sekalipun, aku tetap jeles dengan orang yang kawen semalam. U know why?

Sebabnya antara list yang aku nak capai dalam life aku ialah, kawen seawal usia 23tahun! I knew life's too good to enjoy but I want to marry at age 23. Cuma, tinggal angan-angan since takda orang yang nak masuk minang masa tu. Sekarang ni, bukan setakat jeles kawan-kawan seusia ni dah tamatkan zaman bujang, tapi dah pun menambah ahli dalam famili yang dibina.

Odeng!

Dahla, takmau taip lagi.

Tensen!