small advertisement

Thursday, March 10, 2011

Dulu aku tercari-cari lagu, untuk ekspresi apa yang aku rasa masa tu. Tapi sekarang dah terlambat, lagu lain plak aku kena cari untuk ekspresi perasaan aku sekarang. Cuma rasa macam If I Could Turn Back Time, aku nak bagitau apa yang aku rasa masa tu, so that dia bole realise dan buat apa yang patut..

Waliband: Puaskah

Puaskah kau lukaiku
Puaskah kau sakitiku
Puaskah khianatiku
Puaskah hoo.. Sayangku

Di manakah nuranimu
Di mana akal sehatmu
Sekarang kau campakanku
Setelah kau dapatkanku

Reff:
Mungkin hanya bila ku mati
Kau ‘kan berhenti ‘tuk menyakiti
Sampai kapan aku begini
Terus begini
Terus engkau lukai

Ingatlah saat yang lalu
Saat kau peluk diriku
Tapi kini semua lalu
Kau tega khianatiku

Back to Reff


Cuma sekarang, aku rasa kawan-kawan dia plak pikir, aku yang patut terima lagu ni...

Odeng!!!

No comments:

Post a Comment

Hello!