small advertisement

Saturday, February 12, 2011

congrats to one of my friends, sebab melangkah ke dunia baru... ini bukan kes baru kawen, tapi kes baru melangkah ke dunia perniagaan which is dia penah cakap dia tak berminat bisnes tapi bole la setakat nak tolong-tolong. tapi sekarang ni, dah pun buat keputusan lebih dari apa yang pernah aku buat masa aku bisnes dulu.

nway, to my dear friend ( u know who u are),

all the best k. akan ada naik turun mood masa buat bisnes ni macam jugak masa ko bercinta dengan orang. kejap rasa fed up, nak clash-clash. kejap rasa diawangan-angan bahagia. huuu.....
so, be patient.

apa-apahal ko roger aku tau

No comments:

Post a Comment

Hello!