small advertisement

Monday, August 09, 2010

Banyak benda yang nak diluahkan tapi kekangan masa yang membantutkan luahan di blog ni. (fuhh ayat......)

Nway aku nak update yang aku dah berwajah baru. Bukan pegi buat plastic surgery ke hape. Tapi tuka style rambut je. Aku tak pernah buat stail rambut fringe. So ni percubaan untuk mengelakkan nampak umur suku abad.

Hahahahaa...

Jadi ke tak, ntah?



4 comments:

  1. mezaa....lama kak sumi tak datang sini.........

    sihat ker??

    Sumijelly.com

    ReplyDelete
  2. kak sumi,
    salam ramadhan. saya sehat je, cuma byk menyepi. :)

    ReplyDelete
  3. lawaaa kakkk!!! i likeee <3 farah punn got a haircuttt <3

    ReplyDelete

Hello!