small advertisement

Friday, August 20, 2010

Biskut Raya

Lai-lai.... Jom beli biskut raya...

Chocolate Bunga Rose (Luar cokelat, dalam biskut) : RM23/50biji

Chocolate Rice: RM23/50biji

Biskut Aiskrim: RM23/50biji

Biskut Samprit: RM23/50biji

Tat Labu (Filling Nenas): RM23/50biji


Double Chocolate (Filling Badam): RM23/50biji

Strawberry Cookies (Filling Strawberry): RM25/50biji

Crunchy (rasa badam &disalut dengan kepingan badam): RM25/50biji

Kalau berminat, bole anta order dekat juliet_on14@yahoo.com

Delivery sekitar Lembah Klang: PERCUMA!


Monday, August 09, 2010

Banyak benda yang nak diluahkan tapi kekangan masa yang membantutkan luahan di blog ni. (fuhh ayat......)

Nway aku nak update yang aku dah berwajah baru. Bukan pegi buat plastic surgery ke hape. Tapi tuka style rambut je. Aku tak pernah buat stail rambut fringe. So ni percubaan untuk mengelakkan nampak umur suku abad.

Hahahahaa...

Jadi ke tak, ntah?