small advertisement

Friday, July 09, 2010


Seperti frustrated dengan movie eclipse kali ni.
Dan aku rasa, Victoria tu bukan orang yang sama.

Malam ni nak layan Twilight yang 1st tu,
Nak compare pelakon-pelakon yang sama atau tak.






meza:..... bazir je beli tix wayang awal-awal.

3 comments:

  1. memang Victoria tu bkn org yg sama. :]

    ReplyDelete
  2. Eclipse ni aku rasa boleh layan lagi banding dengan New Moon ada rasa hampa juga la

    ReplyDelete
  3. aku rasa victoria yg lepas...pelakon dia tak dpt join shoot eclipse kali ni. tapi aku tetap suka edward..hahaha

    ReplyDelete

Hello!