small advertisement

Tuesday, June 08, 2010

subway marvellous!



Pergh.... Sub of the day untuk arini (tak terasa ke, pengulangan hari yang berganda?), Sandwich Tuna. Fuhh... Ok-ok. Bagi bukan peminat sandwich, takde perasaan pun kalau aku crita lebih-lebih pasal subway ni. Tapi sapa-sapa yang peminat sandwich, sila la ke Subway k!

Sebab kat situ korang bole pick and choose ingredient untuk sandwich tu. Erk.. Apa aku merepek ni? Eceh, aku pura-pura tak paham plak.

Kat situ korang bole pilih jenis roti yang macamana, nak letak sayur ke tak, nak letak sos apa. Dan bagi pemakan tegar sandwich, korang bole pilih roti sepanjang 1kaki (12 inci) atau selain daripada saiz standard which is 6inci tu.

Ini menu pilihan aku kalau gi Subway.

Roti Parmesan - 6 inci - ayam teriyaki - toasted - letak banyak sayur, timun, capsicum kecuali pickles - sos mustard - extra sos BBQ - extra sos cili

Sedap wey!.

Terasa meleleh-leleh sos BBQ ngan cili bila makan sandwich tu.



meza:.....Erk-erk. Balik nanti, nak gi rembat Subway la. Jom-jom!

No comments:

Post a Comment

Hello!