small advertisement

Tuesday, June 15, 2010

jawab satu tag, ada lagi 3 menanti

7 jun aritu, ada blogger yang datang singgah, tinggalkn link untuk jawab tag. sorila afzan ye, lebih seminggu baru ada kesempatan nak jawab. tu pun ala-ala tak complete. hehe.

nah, sila la terima jawapan tag yang gugu-gaga ni. :)

Soalan pertama
: adakah anda rasa anda hot?

hot n spicy ke? hoho. aku tengah panas dengan hal ofis je. klau hot lain yg dimaksudkan tu, no-no i'm not hot. tapi comel. woot-woot!

Soalan ke-dua: upload wallpaper yang anda guna sekarang.

sori, tkde wallpaper kt pc/laptop. prefer kosong je. but my handphone ade la wallpaper.
nanti i upload ye.


Soalan ke-tiga : cerita pasal wallpaper tersebut.

(hp 1) ada cincin yang terletak kat atas buku. rasanya diari kot. background tu, ada corak-corak abstract.

(hp 2) pic i bersama encik boifren. masa tu baru balik dari shopping. :)

Soalan ke-empat : bila kali terakhir anda makan pizza?

macam minggu lepas kot. tapi kecik je, yg personal punya.

Soalan ke-lima : lagu paling latest anda dengar.

paling latest tu, maknanya latest di pasaran atau baru dengar. hehe.
acah je.
secondhand serenade - fall for you

Soalan ke-enam : apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini?

tak buat apa. hakhak~

Soalan ke-tujuh : selain nama sendiri, anda dipanggil nama apa?

rasanya bole dikatakan lain orang, panggil nama lain. so ada banyak jugak la. hahaa.
dayang, d, mezz, meza, rancid, meja, p7,.....

Soalan ke-lapan : tag lagi lapan orang.

lapan? lima dah la.

eppa, natrah, qemmal, fence, hazerin

Soalan ke-sembilan : siapakah orang no. 1 kepada anda?

kawan satu kolej dan kawan blog. sila la lawat blog beliau

Soalan ke-sepuluh : katakan sesuatu kepada orang no.5

awak, bila awak nak update blog. rindu la..

Soalan ke-sebelas : no. 3 ada hubungan dengan sapa?

contact dia ramai. tapi ati dia sedang dimiliki oleh seorang jejaka bernama shahren :)

Soalan ke-duabelas : bagaimana pula dengan no.4?

berkawan baik sejak di matriks sampai sekarang. single but not available

Soalan ke-tigabelas : pesanan kepada orang no. 6.

~Not applicable~
Hoho

Soalan ke-empatbelas : kata2 cinta untuk orang no. 2.

Nat, rindula nak lepak-lepak sembang dengan ko. bunga aku tu ada lagi ke? XD

Soalan ke-limabelas : adakah no.7 dan no.8 mempunyai persamaan?

~Not applicable~
Huhuu

Soalan ke-enambelas : berikan 5 perkara yang anda tahu tentang orang yang mengetag anda.

  1. sama-sama sekolah masa form 4 & 5, tapi tak bertego. hohoo
  2. sekarang, sudah bertunang dengan Mr F. bila ek nak kawen? tahun depan kn?
  3. aktif blogging.
  4. kat skolah dulu, MPP tau. takut! hahaa
  5. sekarang dah tak takut, be friend thru blog. kn-kn.

Soalan ke-lapanbelas : perasaan anda semasa buat tag ini.

macam seronok tapi serabut nak jawab camne. *pening tak*

Soalan ke-sembilanbelas : adakah anda tau si razman itu sengal.

razman?
siapa itu... coba teka. *ikut melodi lagu pramlee*
rasanya orang 1st buat tag ni nak sabotaj razman kot. kesian dia.

Soalan ke-duapuluh : gay or less?

saya perempuan. maka saya gay. hahahaaa~



meza:.... mood sikit mereng! trima dengan hati terbuka yerh. :)

1 comment:

  1. munge ko ade lagik.. dh berabuk dahhh.. huhu..

    ReplyDelete

Hello!