small advertisement

Friday, June 25, 2010

CR lagi!~





Source: FIFA.com - 2010 FIFA World Cup - Portugal

Walaupun sokong team lain, tapi mata still tertarik dengan CR ni. Dan kalau korang tengok gambar-gambar kat website FIFA, memang banyak fokus kat CR je. Maybe sebab tahun ni, takde sangat muka-muka famous macam sebelum ni kot. So, jangan salahkan ku kay!

Petang ni game menarik! Tak dapat nak predict sapa yang conquer game, dan sapa yang dapat pegi ke round seterusnya.

Nak gi melepak kat mamak la japgi petang, semata-mata CR.




hahaaa. pengsan aku kalau si dia tahu. ekekeee~

1 comment:

  1. hahaha. sape tgk CR mesti tergoda. mesti la gambar die byk.. fifa best player katakan.. hehe. selain pemain termahal zaman skrg.. huhu

    harap2 flight x delay, kalo x, tkt x smpt tgk game paling menarik stakat neh. hehe

    ReplyDelete

Hello!