small advertisement

Monday, June 14, 2010

24 jam, 7 hari seminggu

Apa yang korang nampak dari gambar kat atas ni?

Bagi aku, aku nampak satu jadual keuntungan untuk kedai-kedai mamak@mapley untuk bulan ni. Kedai lain mungkin bole kaut untung jugak, tapi rasanya tak sehebat kedai ni. Sebab? Kedai-kedai lain tak bukak 24 jam macam kedai mapley, lepas tu mana ada bagi screen besar yang macam kat mini panggung wayang kan.

Wohoooo!

Sesapa yang nak jadual lengkap, bole terjah kat website ni, k.

2 comments:

  1. patutla..ijau semacam je blog ko ni.
    nak bagi tahu hint tema kawen ke?

    ReplyDelete
  2. hoho. memandai je ko ni afzan.aku tk plan nk kawen pn lg. :)

    ReplyDelete

Hello!