small advertisement

Sunday, May 23, 2010

partime model Clinelle. woha!

Aritu dekat Mid Valley Concourse, Clinelle bukak booth kat situ dari 19hb sampai arini, 23hb Mei. Sebagai pengguna Clinelle yang setia, memang wajib singgah kat booth tu la. Saja nak amik tahu, produk terkini diorang sekarang ni. Memang tak bole pandang sebelah mata macam tu je.

Oh ye, memang Clinelle ada announce kat Facebook pasal event ni, tapi aku ni bole dikatakan setiap minggu ke Mid Valley. So memang tahu la jugak event-event kat situ.

Ok, pasal Clinelle tadi, kebetulan pula, pencuci muka dah abis, toner dah abis, pelembab pun dah abis. So langsung je beli, alang-alang ada diskaun 15%.

Dan tak tahu plak, ada free gifts bagai. Takdela menarik sangat, tapi kalau dah manusia dapat adiah free, memang excited kan. Bagila adiah yang tak berguna sekalipun, mesti nak amik jugak. Masa bayar tu, dah sekali dengan paper bag. Fuhh, aku ni dahla pengumpul paper bag. Syiok woo..



Tak cukup dengan free gifts tu semua, diorang offer plak untuk make-over dengan photo shooting. Haaaa, amik kau. Tak pernah-pernah ditenyeh make up tebal camtu, langsung ditenyeh-tenyeh kat depan orang ramai plak. Tapi layan je. Free kan.

Lepas je make over tu, pegi plak bahagian photo-shoot. Fuh, bergaya depan orang ramai lagi. Diorang ni tak reti ke nak bagi tertutup sket tempat tu. Malu saya tau! Tapi aku bergaya je, malas nak amik kisah.



Maka jadila part time model untuk produk Clinelle jap. Itupun selepas hasil editing dengan adobe photoshop rasanya. Sebab aku sedar, takkan la lincin camtukan kulit muka aku. Tipu woo. Hahaaa.

Oh ye, aku ada sticker Clinelle. Korang nak tak? Eh-eh. Sticker bodoh je tapi bole berfungsi untuk entrance ticket ke show Stacy (Stacy ni duta Clinelle) sebagai VIP kat Alamanda. Bole pegi ke back stage kononnya. Ada 2 keping ni. Kalau nak, bagitau ek. Aku deliver free kat korang.





meza:....... 16hb tu ari rabu. event plak start pukul dua. tak bole nk ponteng keja dah. cuti tinggal sikit je lagi.

6 comments:

  1. wah meza! chantekkkkkk. cm model koreaaa. hehe. best nye dpt make over percuma and siap ade photo session lak tue.. huhu. chnatek2. mne taw lps ni leh jd model betol2. body dah layak dah.. hee

    ReplyDelete
  2. imah,
    macih-macih. *blush*

    eppa,
    hehe. thanks 4 the compliment pa. stakat nk jadi model tangan, bole la kot. part body tu, malu-malu segan. ehehee. *blush lagi*

    ReplyDelete
  3. ok ke pakai clinelle?
    seswai dgn kult apa ek?

    ReplyDelete
  4. sha,
    mau ke? meh2 address. meza pos.

    marina,
    stakat ni Alhamdulillah ok. sbb dia bukn produk mengelupas. sesuai utk kulit yg normal dan bminyak. tp elok dptkn konsult dulu.

    ReplyDelete

Hello!