small advertisement

Tuesday, May 11, 2010

gambar: zaman matriks

Semalam, ada kawan aku ni, pegi upload gamba-gamba kitorang di zaman matriks dulu. Fuhh, memang terasa berada di zaman hingusan. Hehe. Tapi bagi aku, zaman kat matriks, adalah antara waktu-waktu terbaik dalam idup aku. So jom layan gamba-gamba aku ni. Zass..


Rasanya gambar ni kat area makmal


Yang ni confirm kat depan makmal. Bersempit-sempit di taman


Kat depan blok pentadbiran.
Berdiri dari kiri: a'a, azwa, azie, fence
Duduk dari kiri: aku, intan, djah

Kalau korang nak tau (nak tau sangat ke? hehe), A'a yang paling awal kawen. Azwa baru je kawen bulan 3 aritu, Azie bakal menyusul. Dengan itu?
Agak²nya, fence ke yang akan follow selepas tu? Kita tunggu ok?


Nampak skema tak? (~,<)


Ni antara koleksi-koleksi soft toys aku. Dasat tak?

~Noty, Orange, BéBear, Bert, Noty Jr, Sinchan, Brownie, Berry, PuPu~

meza:.....thanks awak sebab rajin bagi soft toys kat saya. thanx jugak kat azwa untuk sinchan tu.

5 comments:

  1. wah...gmba kat kmpp..
    weh aku baru pasan..dijah dak praktikum ko ke???
    hehe..dia skrg kat ukm..amik letrik..
    ni ada searas ngn aku lab dia..hehe

    ko ngn si fence ni bila la agaknye nk membesarkan badan..hahaha..

    ReplyDelete
  2. djah budak aras fence kt kmpp dulu. tp slalu lepaking di bilik fence ni.
    nnti ko kirim salam aku kt djah ye.

    aku dh bjaya tambah 8kg dari berat aku kt matriks. tk cukup besar kah? hehee.

    fence tu, ko tnye kt dia. aku no komen. :)

    ReplyDelete
  3. haha gmbr hingusan gitu. tapi serius, time matriks mmg enjoy gile. study pun nak tanak je :P

    baru tau meza & fence satu matriks?
    no wonder la skang slalu hang out same eh. kim slm kt fence!

    ReplyDelete
  4. yerp, satu kuliah lagi.
    mungkin nanti bole story bab ni plak. ekeke.
    ok, nnti disampaikan salam qemmal tu.






    fence, qemmal kirim salam.....
    (~,<)

    ReplyDelete
  5. qemmal..aku pon matrik yg sama ngn dak2 2 org ni..huhuhu..
    tp biasa la..dorg xmo ajak aku amik gamba..huhu..
    naseb badan~~hahaha

    ReplyDelete

Hello!