small advertisement

Saturday, May 01, 2010

Buat kawan yang terbaik pernah ku ada,

Terima kasih banyak-banyak sebab perkenalkan lagu ni kat aku. Serius lagu ni berhantu. Bole buat aku ulang berkali-kali dengar lagu ni. Lagi-lagi part petikan gitar yang intro tu. Berhantu gila beb! Love u!

Terima kasih jugak sebab selalu jadi tempat aku komplen hal sana sini, tempat aku luahkan perasaan. Ko memang selamba! Love u 2!

Terima kasih jugak sebab selalu beri perhatian setiap kali aku susah atau senang walaupun masa tu ko ada sibuk dengan hal-hal kau. Love u 3!

Terima kasih sebab melayan kerenah kawan ko yang tak brapa betul ni, dengan mengadanya, dengan ikut rule sendiri. Ko memang layan je kan. Love u 4!

Tapi, masa ko ada masalah, janganla sorok-sorok dengan aku. Kongsi dengan aku. Kita kan kawan-kawan. Sharing is caring. Kan yang??? Love u 5!

Kalau ko sibuk macamana pun, bagitau. Supaya kami, kawan-kawan takde la nak pikir yang bukan-bukan. Concern also sejenis caring kan? Love u 6!

Kalau ko nak pegi dating, pegi jela. Apa nak malu-malu. Umur macam ni kan memang masanya untuk bertemu jodoh. Takde hal la. Pegi je. Kami still sayang ko lagi. Love u 7!

So sebagai tanda aku dan kawan-kawan sayangkan ko, nah layan lagu yang ko introduce kat aku tuh.






No comments:

Post a Comment

Hello!