small advertisement

Friday, April 30, 2010

Tokyo-Tokio Kawaiiii

JJ & Ean giles!

Haha.. Diorang ni penuh dengan idea yang gile-gile. Setiap pagi, diorang ni pandai entertain aku dengan bermacam-macam kerenah. Masa gotcha call la, masa richard rich bagi report, masa liputan MU, dan banyaklaaaa.. Gelak terkekek-kekek aku dibuatnya. Dahla drive sensorang kan. Pun dah macam orang gile.

Sekarang ni, dekat Hitz.fm tengah femes dengan lagu-lagu dari band Tokio Hotel. So JJ & Ean dengan idea giles diorang tu, pergi buat call ke hotel kat Tokyo. Kat Jepun sana ok. Dan mintak receptionist hotel tu untuk nyanyi.

Moshi-moshi!

Comel giles suara-suara receptionist ni. Ataupun maybe sebab cara diorang cakap ni kot yang buat jadi diorang ni comel sangat. Oops, dah terlari topik plak.

So, bila JJ & Ean dapat buat call ke hotel kat Tokyo tu, JJ & Ean buat request kat receptionist tu untuk nyanyi lagu Tokio Hotel atau mana-mana lagu sekalipun. Yang receptionist pompuan, tak layan permintaan tu, sambil blur-blur benda apa la yang si JJ & Ean request ni kan. Yelah, keje diorang pasal reservation hotel tu semua, mana ada kena nyanyi-nyanyi kan. So kecewa la si JJ & Ean ni.

Tapi ada receptionist lelaki ni, selamba je nyanyi. Takde tolak-dalih ke, bagi alasan pape. Dia pun nyanyi lagu sakura yang meleret tu.

Ok, series comel! Sebab bersemangat mamat tu nyanyi k.

Kawaiiiiiiiii! :0

Eheks.

Fuhh, sabar je la dengan idea diorang ni tau. Bole usaha tu nak call Tokyo, untuk mintak diorang tu nyanyi. Aishhh! ;p

JJ & Ean, I like you guys! Lainkali, jangan cuti lama-lama lagi ye. Bosan pagi-pagi i tanpa U!

:)




meza:.............. macam la JJ & Ean baca blog aku ni kan. tapi kalau ada, "Yerp. U're superstar!" <-quote richard rich!

3 comments:

  1. hehe mcm comel dgr org jepun nyanyi kt tepon.hihi.mcm2 diorg nye idea ek.

    ReplyDelete
  2. hi! thanks for enjoying the show! like your blog :) - ean

    ReplyDelete
  3. qemmal,
    mmg comel. series comel. hmm, antara DJ-DJ yang otak gila-gila dan bgeliga.

    hi ean,
    can't believe it dat u're visiting my blog! thanks.

    ReplyDelete

Hello!