small advertisement

Monday, April 19, 2010

berdebar tak tentu pasal

Hujung minggu ni, aku mungkin ke negara Bollywood. Ada lawatan kerja. Ntah berapa hari kali ni aku di sana.

Tiba-tiba rasa berdebar.

Tiba-tiba rasa nak pass je kat orang lain.

Tiba-tiba rasa rindu kat kampung...... erk!


Dan aku tau kalau aku ke sana, tiada yang merindui.





Agaknya la kot......!

Eh, aku pasti tok dan wan memang sentiasa merindui aku walaupun lima minit berpisah. Inikan pulak, pergi jauh-jauh camni. Ye tak??

5 comments:

  1. wow.. besh nya. asik jalan2 je... nnti upload psl negara itu pulak.. =)

    ReplyDelete
  2. erkk. Tak inform pun kata jadi pi hujung minggu nie.

    ReplyDelete
  3. huihh..gi india ke..cambest jer..

    ReplyDelete
  4. eppa,
    pegi utk keja tk seseronok mcm pegi holiday kot. Mungkin pergi, attend meeting lepas tu pulang. :(

    fe|ixx,
    trip tu tk confirm lagi. ada bnde yg belum disahkan.

    afzan,
    harap2 best walaupun sekadar lawatan keja

    ReplyDelete
  5. abg jer lah bagi rindu2an kata adik. :)

    ReplyDelete

Hello!