small advertisement

Tuesday, March 16, 2010

Wey!

Aku baru tahu macamana nak main game boling kat hp aku ni.

Aisey.

Rabun teknologi jugak aku ni kan. Isk-isk.


Cara-cara nak main game boling kat hp aku ni, korang kena hayunkan hp tu macam mana korang nak baling bola tu secara real. Tapi jangan plak korang pegi baling hp tuh. Rosak plak nanti.

Hehe!~

5 comments:

  1. henset ape tuh meza??hehehe

    ReplyDelete
  2. syoknyerrr! :D
    hp nokia?sony ericsson? motorola? samsung? :D

    ReplyDelete
  3. henset sony-ericsson, w705.

    byk lg application yg tak terokai lagi padahal dah lama dah pkai hp ni.

    ReplyDelete
  4. Nice post and this post helped me alot in my college assignement. Say thank you you as your information.

    ReplyDelete
  5. Sorry for my bad english. Thank you so much for your good post. Your post helped me in my college assignment, If you can provide me more details please email me.

    ReplyDelete

Hello!