small advertisement

Thursday, March 04, 2010

jauhkan aku dari kedai kasut

Semalam, perasaan rasa macam down sket. Takde pasal pun, tapi aku memang macam tu. Terasa tensen tiba-tiba.

So, lepas keja, pergi merayau kat MidValley yang dekat-dekat ngan ofis aku ni. Merayau sorang-sorang tau. Bukan berdua apatah lagi ramai-ramai. Huhu~

Tapi bila berseorangan ni, lebih bahaya, sebab dalam tak sedar ditemani oleh syaitan-syaitan. Hahaha.

Sebab?

Digoda dengan bermacam-macam barangan. Jeans dekat MNG, perfume Burberry, aiskrim kat Gelato, nite dress kat Voir, kasut/sandal dekat Voir, baju-baju dekat Jusco,............ Banyak ok.

Dan akhirnya godaan sedemikian tak dapat ditepis lagi. Dan tergoda dengan kasut di Voir. Dan mujurla cash money ada sikit je. Kalau tak, maybe dah borong dua-tiga benda lagi.




Dan tadi pagi, aku ada hal kat KLCC. Lepas je meeting tu, aku singgah bersiar-siar kat Vincci. Satu malapetaka ok. Sebab ati aku dah tak keruan pikirkan kasut-kasut yang melambai-lambai kat situ.

Bukan sepasang, bukan dua. Tapi empat-lima pasang ok. Aish... Sod-ba-ro!

Ni la masalah kalau aku fanatik dengan kasut wedges... Jadi, apa yang aku perlu buat sekarang ni? Beli? Ataupun takyah tak beli?

Huhuhu~





meza:.......................kasut wedges dah berlambak tapi, aku dok pakai selipar jamban jugak. hahahaaa

13 comments:

  1. perempuan dgn membeli belah mmg sukar dipisahkan..

    ReplyDelete
  2. beli beli beli.. mmg rawks kasut tueee. hehe

    ReplyDelete
  3. kak ita,
    sangat-sangat sukar. klau dok umh pun, dh bole shopping skrg ni.

    eppa,
    kasut ni dh beli. ada lagi 4-5pasg yg tgh pk2 nk beli. tp tk beli smua kot. sengkek!

    ReplyDelete
  4. tak payah beli..nnti ade lg yg chantikkk..hehehe

    ReplyDelete
  5. beli jek mezaaaaa..hahaha...

    ReplyDelete
  6. ko same cam aku wey, kasut belambak, yg cam sliper jamban tu gak yg ak usung sana sini.. pe kes kn? huhu..

    ReplyDelete
  7. biasela tu, bli kasut buat koleksi slalunye. balik2 pakai kasut yg same jugak. yg baru bli tu test sekali dua je. kan, kan? hehe

    ReplyDelete
  8. nad,
    bole ke aku nk tunggu yg lebih cantik tu?

    rtoy,
    trima kasih utk sokongan anda.

    nat,
    ehem2. bila ko bjinak2 dgn kasut byk ni. dulu tkde pn.

    hi nisux.
    shhh! diam2. tkde la test skali dua. ada la 5-6kali. yerla,tk larat nk rotate. ekekee

    ReplyDelete
  9. pas aku kawen meza.. semakin byk.. dan banyak2 lagik.. sudahnye 1 pun x pakai.. layan crocs gak.. huhu..

    ReplyDelete
  10. erkkk, awak tu dah la nk g 'oversea'. Simpan la duit skit. Nanti kat bandung nanti lepas la geram shoppping bykkkkkkk skit. Klau dah shopping siap2 kat sini, tak pasal2 kena budget time g sana. Apa daaaaaaaaa.

    ReplyDelete
  11. nat,
    ok gak tu layan crocs. ada kelasssss! aku ni, pkai selipar rm10 je. eheh. tp aku mmg tkleh tahan tgok kasut la. mcm nk borong 1kedai.

    alang,
    dah niat siap2 dah, nk gi jalan je. bukn shopping sgt kt sna. lgpun mne bole bwk blik brg byk2. nnti kne denda.

    ReplyDelete

Hello!