small advertisement

Tuesday, January 12, 2010

Rakan-rakan blogger sekalian,

Aku mohon dan berharap korang bole bagi permission kat aku untuk access blog korang. Yang mana ada rakan-rakan yang buat private dan kena mintak kebenaran korang tu.

Nak jugak update pasal korang ni.

Pls, Pls!!!

To miss arween,
I miss your all entries. Lagi-lagi pasal gelagat anak buah u tu. I tak sure u still lagi aktif berblogging atau tak, but still miss u.

Shamyto,
Even though ari-ari update dengan status sha dekat facebook, tapi semacam nak busy body nak visit blog sha. hehe. Klau tak benarkan, is ok. Hak privasi masing-masing.

Yang lain-lain,
Dah tak dapat dikesan. Semuanya menghilang.......



meza:...................dulu terisi masa lapang baca gelagat dan diari rakan-rakan blogger, sekarang ni terisi dengan game di facebook. apa nak jadi nih...

4 comments:

  1. haha..meza, my blog is empty la..
    no post for a year..
    dats y private..
    me more comfy wif fb now..
    tgh tunggu mood tu berblog n to be honest, i'm not brave enuf to blogging coz my life juz flat jer...hehe

    myb i day nnti nak start n join u g nuffnang party *verangan* =p

    ReplyDelete
  2. laa, empty ke. ku ingtkn pnuh dgn entri. hehe.
    mne de life yg flat je. mesti ade naik trun. cuma depends kita nk trima cmne kan.
    is ok sha. thanks for ur explain. huhu. buat susah2 je.

    yerp, hope bole kita berparty-an sama di nuffnang party. bole geng!

    ReplyDelete
  3. hidd,
    macam dah rmai yg buat private account. awk tkyh la private kn plak. hehe

    ReplyDelete

Hello!