small advertisement

Monday, January 11, 2010

mrs MY, aku buat entri untuk kau ni, baca la....

Cik Manjung a.k.a Natrah a.k.a Mrs MY.

Selamat Pengantin Baru aku ucapkan. Aku sangat suka dengan pilihan tema, warna, baju, bunga make- up, goodie bag sehinggalah aku susah nak cari apa kekurangan majlis kau. Series aku sangat suka. Cuma, aku tak dapat nak menghayati dengan lebih lama majlis perkahwinan kau tu.
Aku tumpang orang je masa tu.


Bila tengok kau dengan MY bersanding bersama, meremang bulu roma aku. Macam dah dapat seru untuk kawen pun ada masa tu. Hahaha. Tapi, seru tu bertahan 7 saat je. Lepas 7 saat tu, aku kembali ke dunia realiti, yang mana masih banyak yang aku belum capai sepanjang hidup aku. (Cet, kata pujangga apa pulak ni)



Orang sibuk dok suruh aku amik aura pengantin kau. Kang aku dok sibuk-sibuk amik aura pengantin kau, abisla seri kau nanti, kan. Camne nak bergamba banyak-banyak. So, aku pun jauh-jauhkan diri daripada kau. Eh, bole gitu?



Nway nat, kau mesti mushkil, apa kes aku dok dedikasi satu entri khas untuk kau kan?




Sebenarnya...

Sebenarnya...


Sebenarnya...

















Aku frust la tak dapat cilok satu bunga telur kat kenuri kau tu. Yang bunga plastik, warna purple tu. Kau ada simpan lagi tak?






Wahahahaaa!~



meza:.................... natra, encik boipren suka dengan hidangan kat majlis kau. bukan senang nak dapat compliment daripada si dia tau. eheks!~

6 comments:

  1. i dapat bunga purple tue! hehehe.

    ReplyDelete
  2. yg datang awal-awal memang dapat. yg dtg lmbt ni, kne buat muka tk malu, mintk kt pengantin atau tuan rumah. huhu

    ReplyDelete
  3. huhuhu.. mksudnye i termasuk dlm golongn tak malu mintak2.. mula2 dpt bunga pink tu je.. hihii

    ReplyDelete
  4. haha. ikutkan, sama geng,tk malu nk mintk dgn tuan umah. tp dh kelam kabut dh time tu bila si dia ajak balik. hehe

    ReplyDelete
  5. hahahaha.. mak aku marah ko wey, apsal x mintak kt die munge tuh.. ye2, nnt aku bawak kn utk ko k.. huhuhu..

    ReplyDelete
  6. seganla aku wey. asal niat, nak pi mintak kat mak ko, lepas tk jumpa2 ko time blik. alih-alih, mak ko pass cupcake kt aku. terkedu dh. tu br cupcake. klau bunga,.... hahahaaaa

    ReplyDelete

Hello!