small advertisement

Sunday, January 17, 2010

edward cullen vs peter parker

Dengar ura-ura, Robert Pattison (yang popular dengan watak Edward Cullen dalam Twilight Series) akan menggantikan watak Tobey Maguire dalam movie Spiderman gara-gara Tobey nak tarik diri dari movie yang ke empat ni.

VS

Korang rasa sesuai tak?

Bagi aku, aku tak brapa suka pelakon lain menggantikan Tobey Maguire dalam movie Spiderman tu. Hilang rasa kick karakter Spiderman tu nanti. Lagipun Spiderman yang kita kenali ni, orangnya pendek-pendek sket, nampak nerd. Tiba-tiba je ganti dengan vampire. Cam tak best tak?

Aku tak tau la kat korang. Tapi aku memang tak bole trima vampire nak jadi spiderman walaupun mamat tu macam hensem.

Imej vampire kekal la vampire, takmau la dicampur-campur dengan imej spiderman plak.



meza:............ Robert, tolong jangan tamak ye. Maintain dengan twilight sudah.

4 comments:

  1. nnt aku msg tobey suh kekalkan blakon spiderman eh...

    ko tolg msg robert sma.
    hehehehe

    ReplyDelete
  2. Aku tak kisah pun. Asal cite msti best. Aku tgk citer Twilight yg latest pun dah tak berapa best sangat. Apa salah Robert tuka angin..jgn buang angin dah la..

    ReplyDelete
  3. hazerin,
    aku dh ilang la no fon si robert tu. exchange jom? =P

    BulanBintang,
    twilight tu best. tapi ending je yg tak best kan. ok-ok, jom btukar angin.

    ReplyDelete
  4. BRIDAL MAKEUP CLASS (2-DAYS CLASS)!!

    WHEN: 27th & 28th February 2010
    WHERE: EYRA RIZAL MINI STUDIO, SHAH ALAM
    HOW MUCH: RM500

    **CLASS INCLUDING HAIR + SHAWL STYLING
    **LUNCH, MAKEUP TOOLS & PRODUCTS WILL BE GIVEN
    **GOODIE GIFT SUCH AS M.A.C EYESHADOWS/LIPSTICK WILL BE GIVEN(DIFFERENT GIFTS WILL BE GIVEN TO EACH AND EVERYONE OF U.)
    **CERTIFICATE OF ATTENDANCE WILL BE GIVEN.

    LIMITED SEATS UP TO ONLY 10PAX!!
    REGISTER LATEST BY 20TH JANUARY 2010 @ 9PM

    WWW.EYRARIZAL.COM
    0162128740
    FB: EYRA RIZAL @ EYRA RIZAL TOUCH

    ReplyDelete

Hello!