small advertisement

Tuesday, December 22, 2009

menabung di sana sini

Baru dok berkobar-kobar, takmau emo-emo. Tapi lepas abis keja tadi, aku dah start emo-emo balik. Bukan benda besar pun yang aku nak emo, cuma agak frust sket.

Ok, arini aku pegi keja lambat dari selalu, gara-gara tido lambat semalam. Bukan saja-saja tido lamabt tau. Ada hal. So, bole bayangkan macamana kelam kabutnya aku bersiap dan drive ke tempat keja. Terus park kereta dekat-dekat ofis dan masuk keja.

Tepat 5.30 petang, off pc, kemas apa yang patut, dan punchcard. (Sebenarnya takde punchcard pun, main belah camtu je, tapi rasa pelik pulak) Jalan pi kat keta, belek-belek keta, sekali tengok ada surat cinta dari pegawai dbkl.

Pasal surat cinta ni la yang aku buat aku emo. Betul-betul lupa nak bayar bayar parking dan display menatang tu kat dashboard arini. Selalu tu, never failed bayar parking. Adeh.... Disebabkan kelam kabutnya pasal, dah dapat surat cinta tu.

Hmm, kena tunggu gaji baru bole nak gi menabung kat dbkl. Itu je la expenses tiap-tiap bulan, dok pi menabung kat depa. Adeh-deh.

3 comments:

  1. dell kecik tu mcm cun.aku pun rase nak satu yg kecik2 ni,senang aku bwk g mane2 boleh trus online.

    nak jugak la.haha!

    ReplyDelete
  2. qemmal,
    klau ko dpt dulu, kasi la aku merasa online kt netbook tu. hehe

    ReplyDelete
  3. aloohhh hp nokia N97 aku dah hilang...sob sob...

    ReplyDelete

Hello!