small advertisement

Monday, December 21, 2009

gambate!!

Antara azam-azam dan wishlist untuk tahun 1431H/2010 yang sedang diusahakan:
  • Takmau pikir pasal hal kawen. Cuba elak dari serap aura-aura pengantin. ;) Tapi dikecualikan kalau nak pikir pasal hal hantaran. Wahahaa.
  • Nak berprasangka baik untuk segala hal yang berlaku. Think positive, meza!
  • Nak glow in the dark. Takmau sedih-sedih macam tahun 2009. N takmau emo-emo.
  • Mau travel a.k.a ronggeng-ronggeng Worldwide. Worldwide ok. Bukan nationwide je! (Bulan Jan - Vietnam, Bulan Mac - Bandung, Bulan May -Redang, akan update lagi lepas ni, wahahaa)
  • Nak cari kerja yang lebih baik dengan pakej payment, cuti, bos, kawan-kawan yang baik. Pelik-pelik je aku ni kan.
  • Nak simpan duit banyak-banyak..... Senang nak back up famili kalau ada pape hal....
  • Nak kumpul benda-benda idaman. Aishhh... Yang ni, kena bertahun baru bole selesai
  • Last but not least, kurangkan kontroversi, tingkatkan prestasi. Hahaha!
Ada banyak, tapi lebih kepada azam untuk diri sendiri. Tak bole bocor, nanti tak jadi. Atas ni kalau tak brapa jadi, pun takpa. Mungkin suratan takdir! Hehehee.



P/s: cik boipren, wa akan cuba jadi yang lebih baik, bukan untuk lu ja tapi untuk diri sendiri.... erk-erk. oke, oke. no more lu-wa ek........... hmmm, maybe. ;)

2 comments:

  1. ha3. kena fikir pasal kawen jugak. kalu idak jgn fikir pasal hantarannn

    ReplyDelete
  2. kak ita,
    ala klau psl hantaran tk smestinya kawen kak. hantaran untuk lain pn bole. huhu.

    alang,
    saya rasa mcm dh approve komen awak tp ilang plak... nway, go yg part mna tu?

    ReplyDelete

Hello!