small advertisement

Wednesday, December 23, 2009

gambate..... II

Benda yang aku angan-angan untuk tahun 2010. Lebih kepada wishlists, bukan azam. Maksudnya, selain dari aku pulun simpan duit untuk beli benda-benda ni, diharap ada pihak yang sangat baik dan berbesar hati, hadiahkan benda-benda seperti di bawah.

Jeng-jeng-jeng!!!!

1.

Nokia 5800 Express Music- Price dalam rm850 kalau yang ori. Yang AP, maybe dalam rm750 kot. Perlu sebab tak untuk aku yakinkan korang belikan handphone ni untuk aku? Hehe. Ok, ok. Currently, aku pakai nokia 6120. Apa yang aku nampak kat phone ni, semuanya upgrade dari 6120 tu. Camera 3.2MP dengan Carl Zeiss Lens, 3.5G, GPS, Wifi...Dan bagi la aku peluang nak rasa handphone touch screen tu camne. Hahahaaa. Tapi jangan risau, aku tak kemaruk sangat lagi dengan phone ni. Selagi handphone sekarang ni sehat dan tak bagi masalah, aku susah nak belot cari handphone lain. Tapi dah nama berangan, berangan je la kan. =P

2.


Mini 10v netbook Dell - Pergh, comel! Geram aku tengok. Price aku tengok kat website Dell, baru RM999. Aku tau memang kecik dan sebab tu la aku perlukan ia. Memandangkan aku bukan lagi heavy user macam dulu, tak pakai segala mak nenek catia ke, autocad ke, programming ke, game ke, so elok aku pakai yang smaller, sesuai dengan keadaan aku ke sana sini. Laptop sekarang, biarla dia berehat di rumah. Kesian aku tengok, dok kena heret sana sini. Biarla giliran mini 10v plak kan. Chop, aku nak kaler merah. Takpun hitam tau. Aku takmau putih. Biar laptop sekarang ni je yang berbaju putih.

3.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.







Hmm, nanti-nanti aku sambung lagi. Mengantuk plak sekarang ni. Huaaaaaaaaaa!~

Nite-nite.....


P/s: Cik boipren, awak selalu tanya, macamana nak tunjuk yang awak sayangkan saya kan. Apa kata awak bagi salah satu benda yang saya angan-angan ni. Barula saya tau betapa awak sayang kat saya..... Hahahaaaaaaa. Eh, eh. Saya gurau je. Tolong jangan beli lagi. Baik awak pakai duit tu beli benda yang kita bincangkan aritu eh. Teringin gak nak try benda tu.

2 comments:

  1. yg NO 1 tu nk jugak.. warghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...

    ReplyDelete
  2. imah, cam comel dan best kan yang no 1 tu... adoi. tkde kepentingan sangat pn. tp nk jugak!

    ReplyDelete

Hello!