small advertisement

Wednesday, December 30, 2009

bila update status kat facebook

Baru aritu aku dok pasang azam baru, Takmau pikir pasal hal kawen. Cuba elak dari serap aura-aura pengantin. ;) Ni bulan ni, sikit sebanyak mengganggu azam baru aku. Kawan-kawan sibuk nak kawen, nak bertunang la. Iskk, kacau la korang ni.

Tak pasal aku rasa down tengok korang pakat-pakat naik level. Tapi pehal pun, aku mengucapkan tahniah. Smoga berbahagia dengan pilihan jodoh masing-masing. Jangan tanya turn aku bila, rezeki aku belum sampai lagi. Kalau nak tanya jugak, aku sekeh kepala sorang-sorang. =P

Selamat Pengantin Baru untuk:

Didie & Adam
Shamyto & Husband
Husna & Husband
Tasha & Husband
Net & Radi
Harzi & Wife
Fauzana & Husband

Dan Selamat Bertunang buat:

Suley & Dura
Gombak & Fae
Dila & Fiance
Wafi & Fiance
Azie & Padil
Minah & Fiance

Untuk yang baru naik level dari single jadi in a relationship, I'm waiting for your engagement. Hehehe.. Tapi yang ada putus cinta ke apa ke, so sorry. Life must goes on. Jangan kecewa untuk benda yang dah lepas.




P/s: Status aku ape ek. Uiks, it's complicated. Tak dapat ditafsirkan. Wahahaaa. Eh, macamana entri aku yang sebelum ni, macam down gila, yang ni macam happy-happy walaupun down? Hahaha. Aku harus gembirakan ati sendiri. So, Jom karok!

No comments:

Post a Comment

Hello!