small advertisement

Thursday, December 31, 2009

bila aku dengan fence

Jumaat lepas, aku bermarathon dengan fence, tengok movie.

1.30pm - Twilight Saga: New Moon (Ending dia, membuatkan aku tercari-cari nak baca novel)
5.00pm - Alvin & Chipmunks 2 (Gelak sakan, dan aku terbayang-bayang lenggok pinggul si Chippets tu)
7.00pm - Sherlock Holmes (Robert Downey Jr comel sangat, walaupun masa selekeh. Macam nak tengok lagi sekali pun ade)



Sekali sekala dapat marathon banyak filem camni, memang best. Sampaikan kelam kabut nak makan, nak minum. Memang betul-betul marathon. Kebaikkan dia jugak, kurangla shopping yang tak tentu hala tu kan.


Bergambar dengan poster avatar, tapi tak tengok pun lagi


P/s: Ada sapa-sapa nak marathon movie dengan aku lagi??

No comments:

Post a Comment

Hello!