small advertisement

Thursday, December 10, 2009

bila 23+1



Seperti tahun-tahun sebelum ni, ada empat-lima orang yang sentiasa ingat bagi ucapan hari lahir kat aku. Dan aku sungguh terharu dengan daya ingatan mereka.

Tepat jam 12.00 tghmalam: si dia - Genburstag vil gluck. Genburstag vil gluck. Genburstag to Dayang Hamirza. Genburstag vil gluck. ....bla,bla,bla,bla. Adeh, terkejut aku. Mujur ada irama lagu hari jadi, kalau tak, aku rasa tah lagu apa dia nyanyi. Tapi aku suka, lain dari yang lain. Oh ye, aku mintk dia send SMS lagu ni, kalau tak aku tak brapa dpt tangkap apa yg si dia nyanyi.

12.07am: Farah Hanan - Da lamer da ak tggu ko join da club...tmbh lg 1thn jd 25...taun dpn tmbh lg yer..tmbh umur+bjaya+rezeki+blanja ak...nway HaPpY bEsDaY 2 miss dayang hamirza...biler lak nk tkr mrs...hehehe. Aku rasa macam tiap2 tahun, dia akan jadi orang kedua yg wish beday aku.

12.11am: Natrah Ramli - Friends are like colour pencils, they colour our lives, I may not be your favourite COLOUR, but hope you will need me some where to complete ur picture! Happy birthday!! Sungguh bermakna SMS ko nat. Aku terharu.

12.20am: Aie - Hepi birthday, may Allah bless u..

7.58am: Ariff - Hppy besday yg ke 34.. eh, 24.. Dh tua dh awk ek.. Hehe.. Smga dpnjgkn umur, dmurahkn rzki dn dtemukn jdoh yg baik2.. Amin.. SMS yang paling nguji kesabaran. Memang mulut laser la mamat ni.

10.10am: VIP - bla,bla,bla........Anyway, Happy 24th Birthday!! I'll present you something when I manage to see you.. I'm waiting for it!
11.30am: Shahrin - Hepi bezday cik meza ye!

6.33pm: Rose Emilia - Meza, today is ur birthday right? Hepi birthday dear..

11.59pm: Fence - Meza, aku xbrapa ingt bday ko bila.kalu trlepas aku ucapkan happy belated bday.kalu lmbt lg, aku rasa mcm nex week je.tp biar la aku ucapkn in advance happy bday. Better than never fence!
Ni yang atas ni, wish pkai SMS. Tu yang bole spesifik pukul brapa diorg wish. Hehe.

Yang wish thru mulut (iaitu pkai telefon dan juga bersemuka) dan quote yang masih aku ingat.
Tok ngn wan aku - Hepi beday. Tua la lu. Dah 24 dah.... Adeh wan, awat rock sgt wish kat meza macam tu. =))

Ami Nurul Nazifah - Hepi beday meza. Sori tak dapat celebrate sama. Is ok dear, i knew ur flight same day with my birthday. =)

Bonda - Kak, hepi beday kak. Mi lupa la.. Adeh, wish kul9 tu kira ok la tu.

Shashi - Hepi beday to u, hepi beday to u,...... (sambil nyanyi) apa ur plan arini... eerk, i mau dating laa...

My Bos - Happy birthday to you dayang. How old are you?? Just reached 24... Emm, no-no. I'm 18. Hehehee~

Ok, tak lupa jugak yang wish kat facebook. Thanks a lot eh!

Kiren, Fyna, Bro Faisal, Nizam, Nadia Ketam, Ilie, Suraya, Amar Hafizi, Erlina Sholeha, Bro Remy, Shila, Shamyto, Mahir, Atoy, Farhan, Faizal, Allinie, Aien, Najah, Fadhil, Aboy, Shahfitri, Suzaimin, Raudha, Imah, Kema, Zame, Gombak, Najmi, Diza, Wanie, Ghalib.

P/s: Mahu nya korang google nama korang lpas ni, dan nampak segala wish-wish yang aku tempek kat sini, harap maklum yang aku terharu dan hargai setiap kata-kata korang tu.

1 comment:

  1. happy birthday juga dr akak. dh lama tk singgah blog yg ini..
    salam :)

    ReplyDelete

Hello!