small advertisement

Thursday, October 15, 2009

Pakej ke Langkawi

Ada sapa-sapa berminat nak gi Langkawi bulan 12 ni? Ni ada satu pakej yang bole korang tempah melalui kawan aku. Tapi trip tu dari 18hb sampai 20hb disember je.

Untuk trip ke Langkawi dari 18hb sehingga 20hb disember ini, kami (walaupun bukan aku yang manage, tapi aku kena post artikel ni) menyediakan pakej seperti berikut:

2 Night stay at Deluxe Room
2 x Breakfast
1 x Lunch
1 x Dinner
1 x BBQ @ Bistro
Full Day Island Tour***
Return Transfer from Jetty to Resort
Transportation KL from & to Langkawi**


***Full Day Tour (Not including entrance fees)
Langkawi Cable Car
Mahsuri's Memorial
Kompleks Kraftangan Langkawi
Shopping at Kuah Town
Eagle Square

Transportation KL from & to Langkawi**
KL - Kuala Perlis - Langkawi: RM125.00

Room for twin sharing: RM350.00 per pax
Room for triple sharing: Rm300.00 per pax

So the total cost to Langkawi from KL will be
RM425.00
per pax for triple sharing
and
RM450.00 per pax for twin sharing.

Optional (have to request this):
Island Hopping @ RM50 per pax including 3 island (4hrs)
Pulau Dayang Bunting
Pulau Beras Basah
Eagle Feeding

Sapa-sapa yang berminat, mintak email nama penuh, no telefon sebelum 20 Oktober 2009 kat juliet_on14@yahoo.com.

Untuk payment plak, 50% deposit dari full amount sebelum 6hb November 2009. Dan bayaran selebihnya (full amount) sebelum 4hb Disember 2009.

Cepat-cepat. Ada sapa-sapa berminat? Mehla... Bila lagi nak jenjalan kat Langkawi. Lagi-lagi bersama keluarga. Jom-jom.




2 comments:

  1. bru jek balik dr lgkawi..awat la x wt awl2. hehehehe


    next time! thun depan buat lagik

    ReplyDelete
  2. ala..lambat bace la promo ko..
    camne nie??cam berminat..dah tak leh dah ke??

    p/s: uplate la link ko yer..aku dah tukar blog baru
    http://icreatemyself.com/

    ReplyDelete

Hello!