small advertisement

Tuesday, September 01, 2009

SMS

Sepatutnya arini aku kena gi melaka dengan boss. Tapi dengan bijak sananya, aku ditinggalkan oleh boss. Hahaaa..

Kan dari awal, aku taknak ke pegi ke melaka kan. So last minute iaitu pkul lapan pagi tadi, sementara aku nak bertolak ke ofis,aku anta SMS kat boss.

***, i cant join u 2melaka 2day.Alot things hav 2do, prepare docs 4 2moro, 2settle srawak shell order,submit some rfq.Bt if u insist me 2go, i cn ask ****** 2do it 4me.Bt pls fasting.No food,no drink n no smoking.Thanks n sorry.

Relax je aku anta SMS macam tu kat boss. Tapi masa dalam perjalanan ke ofis tu, ada jugak rasa cuak serba sket.

Aku sampai-sampai ofis, boss dah pegi ke melaka sorang-sorang dia. Klik aku kata, bos ngamuk dengan aku sebab ari jumaat tu dah setuju nak pegi sama. Tapi bila ntah aku setuju tu... Boss ada bacakan SMS aku tu kat klik aku yang sorang tu. Tapi sampai bahagian rfq je. Hahaaa....

Agak-agaknya esok aku masih dijemput pegi lumut lagi tak? Huhuhuuu!~

P/s: Selalu sangat boss aku tu suh berterus terang. Aku dah berterus terang macam tu, rasa nak tarik balik tak statement camtu?
P/s(2): Ntah mana datang keberanian nak anta SMS macam tu. Aku tau, agak kurang sopan SMS macam tu kat boss. Tapi ada dia kesah dosa pahala yang sebenarnya??

;)

Update:
Atas balasan tak gi Melaka dan SMS yang kurang sopan, boss nak buat life aku miserable. Nak kondem selagi boleh.

9 comments:

  1. bos melayu ke,cina ke,india?

    gile berani mati la.hihi.tabik!

    ReplyDelete
  2. qemmal,
    bos melayu. sbb tu sound gitu. klau kaum lain, bole gk trima klau diorg tk phm kn.
    kne kondem gila skrg ni. mujur dia kt melaka lg.

    kak ita,
    tk larat nak tego pkai ati dh.

    ReplyDelete
  3. salam,
    alhamdulillah, hamirza diberi keberanian (syaja'ah) mencegah kemungkaran.. semoga Allah memberkati org2 spt ini..

    ReplyDelete
  4. salam cikgu.
    dh seminggu posa br brani nak tego.itupun cara SMS je.hmm, mesti dia akan kondem saya selama sebulan.
    bsabar je la..

    ReplyDelete
  5. cbe tanye ngan gaya sorang innocent, 'bos period ke harini? saye period gak, jom pekena roti canai kat kedai sebelah..'

    ReplyDelete
  6. meza,
    ko keje ape skrg? sonok nye asik travel je.. jeles aku.. nak apply leh?

    ReplyDelete
  7. acap,
    tkmola. sminggu dok sakat period nnti.

    eppa,
    kje buat sales. sbb tu jalan mrata. tp tk syok la klau gi ngn bos.

    ReplyDelete
  8. alamak... aku paling xreti buat sales.

    ReplyDelete

Hello!