small advertisement

Thursday, September 17, 2009

receive call from boss

Dimana janji-janji kau nak update entri seawal rabu malam, selewatnya arini? Aku tak nampak satu apa pun...

Konon-konon aku akan diajukan soklan seperti di atas ni. Tapi sapa yang perasan aku update ke tidak kan. Hahaha.

Seawal 3.15petang semalam, bos aku dah kacau aku dah pasal keja. Padahal secara official, pukul 1tengahari tu, aku dah start cuti. Ok, aku maafkan lagi. Pkul6.35 petang, bos call lagi. Ok, aku maafkan lagi.

Sebelum bukak puasa, pukul7.05 petang, dapat SMS dari bos pasal keja. Ok lagi tu. Padahal masa aku terima call, aku atas bas. Apa yang aku bole buat??

Arini, seawal jam sepuluh pagi, klik dan bos aku call serentak. Ye, SERENTAK! Pasal keja la. Apa lagi. Jadi seawal sepuluh pagi, aku dah ngadap laptop untuk buat keja. Bukan untuk facebook ye kawan-kawan.

Tengok!. Dasat tak. Cuti pun, bos call jugak. Perasanla sket seperti ala-ala VIP. Kejap-kejap terima call kan. Tapi jangan la sampai sepanjang aku cuti pun, aku nak kena keja jugak. Ini bukan cuti raya dah. Ini cuti sambil bekerja!!!


Pape jela labi....

Esok aku off handphone je. Apa susah. Kan.........


Hahahaaaa!~

7 comments:

  1. aku sokong!! of je henset tu.. puas hati...

    ReplyDelete
  2. alaaa aaa rr arrr a..


    tak abes2 dengan bos ,,,,

    susah susah kahwin jer la dengan bos ...kikiki ....

    mau ?

    ReplyDelete
  3. cahayachenta,
    aku tulis je. tp tk serupa bikin. aku jawab jugak call arini.

    abgrazif,
    jgnla saya dikawenkan dgn bos tu. cukup-cukup la ngadap kat ofis tu.
    lagipun tkkn tk cukup ada bini 2org kan. hehe....

    ReplyDelete
  4. ooo ok ok ...

    kesian plak kat cik abang kan ...

    bila nak lansung ni

    ReplyDelete
  5. nk lansung?
    itu kne tnya cik abg.
    saya ikut je.
    huhu

    ReplyDelete
  6. babi? hahaha..
    next time jangan off. if dia call, jangan pick up. cakap lah tengah berak ke, ke drive ke.

    ReplyDelete
  7. miezi,
    labi la not *abi... aishhh
    tk larat dh nk ignore call dia. jnis tk putus asa punya org.

    ReplyDelete

Hello!