small advertisement

Wednesday, September 02, 2009

lumut dah terlepas

Sepatutnya aku akan turut serta trip ke lumut jumpa client. Tapi nampak gayanya, aku kena stay dekat ofis. Mungkin atas sebab kejadian semalam.

Aku rasa sket frust pasal trip ke lumut ni. Yang ni baru betul-betul meeting. Yang akan mencabar performance aku. Lagi-lagi yang ni pergi dengan supplier skali. Tapi nak buat macamana, aku kena stay dekat ofis. Takpela. Keja pun memang banyak. Kebetulan memang kena selesaikan dalam dua-tiga ari ni.

Boss dah tak buat life aku miserable. Takde kondem lagi dah. Cuma tadi ada boss berleter serba sket dan masih akan bagi peluang kat aku untuk outstation. Aku tak kesah nak outstation, asalkan bukan dengan dia......


P/s: ada sebab yang aku takmau sangat pergi dengan dia. nanti-nantila aku ceritakan.

6 comments:

  1. Ngapa boss tu?




    Selamat bekerja ya....
    jangan dikerjakan pulak......hi..hi...

    ReplyDelete
  2. "Boss dah tak buat life aku miserable. Takde kondem lagi dah. Cuma tadi ada boss berleter serba sket dan masih akan bagi peluang kat aku untuk outstation".

    alhamdulillah. nabi saw kata bila kita jaga hak Allah Allah akan jaga kita..

    ReplyDelete
  3. hahaha ... pasaipa ekk ..bila baca tulisan kamu, mcm sedey berbau lucu gak ...

    apa pun kesian kt kamu ... bos tu laki ke pompuan ...

    nnti certiala np tak suka kat dia ...

    ReplyDelete
  4. ckLah,
    bos mmg gitu. sabar je la

    cikgu,
    smoga saya mampu dan diberi kekuatan untuk menjaga hak-Nya.

    acap,
    semua bos cmtu ke?

    abgrazif,
    bos saya tu laki tp mcm terlebih gen pompuan gayanya.
    rasanya ada crita sblum ni. jap nk cr balik.

    ReplyDelete
  5. he he eh ... alahaii ...

    gitu gitu rupanya ...

    ReplyDelete

Hello!