small advertisement

Monday, September 07, 2009

diam dan kelu

Sejak attend event aritu dengan cikboipren, aku baru sedar yang aku ni tak pandai bergaul dengan orang luar. Aku lebih banyak diam dari bercakap. Aku banyak mendengar dari bercakap.

Dan aku jugak tak pandai nak berusaha nak berkenalan dengan orang lain. Padahal peluang memang terbentang di depan mata.

Mintak maaf ye dengan rakan-rakan semeja aritu. Bukan berniat nak sombong, tapi aku memang tak pandai nak memula kata-kata.

Dan kepada cikboipren, wa tau kata-kata wa dah termakan diri sendiri. Beriya wa cakap lu ni pemalu, alih-alih wa ni yang extra pemalu rupanya. Soli ya!


;)

7 comments:

  1. uhuhuh... bukan ko sorang je malu masa tu.. masviona.com pun malu2 kahkahkah.. weh cikboipren ko tu ramah la..

    ReplyDelete
  2. tula, smuanya malu-malu kucing.
    dan jugak br prasan cik boipren ni lebih ramah dr aku.
    aish.. kne update skill ni.

    ReplyDelete
  3. Might be you r not in the mood ... relaaxxx.. jom

    ReplyDelete
  4. malu ker? hihihi...okey jer...

    nice to meet u, cik girlpren..eh..cik Meeza...huhuhu...

    ReplyDelete
  5. saya pun macam awak juga. kalau tak kena orang, mmg bisu jelah :P

    ReplyDelete
  6. abgrazif,
    saya ni mmg pemalu. ahaks!~

    norfa,
    nice to meet u too..

    hidd,
    cmne nk jadi all rounder person ye.
    ouhh. ini satu cabaran!

    hekhekhek

    ReplyDelete
  7. arhh yela pemalu tuhh .... hehhe

    ReplyDelete

Hello!