small advertisement

Tuesday, September 08, 2009

break fast with nuff

Bole dikatakan semua yang hadir ke event nuffnang aritu, dah updated gambar-gambar. Dan tak sangka cik boipren pun dah updated jugak walaupun cilok-cilok kat blog lain. Maisng-masing dah mencapabkan diri masing-masing. Aku? Masih malu-malu kucing nak update gambar. Huhu.

Takdela... Actually, kamera aritu buat hal sket. Setting dia lari sket. (padahal tak pandai guna, buat sebab plak setting yang salah) Tapi dont worry. Aku akan upload jugak, cuma lambat sket la (sbb?? kabel kamera ilang mne tah)

Nway, ni ade satu-dua gambar dari blog abg kheirul.



Sebab aku pilih gambar atas ni (padahal ni je gambar aku yang abg kheirul snap), adalah sebab gambar aku yang tercandid itu. Muka blur, muka kusyuk, muka tercengang......

Adeh..... ;)

Aku suka dengan sumijelly (yang berbaju oren). Happy go lucky. Dan untuk pengetahuan semua, sumijelly ni dah kawen dan ada anak tiga dah pun. Sungguh terkujat tengok sumijelly yang badan maintain itu. Respek spring!!! Bukan sebarang orang bole maintain badan selepas beranak tiga tau.

P/s: abgrazif... ok tk mood dalam entri ni? eheks!~





10 comments:

  1. aloya...takyah puji sumijelly tinggi melambung...
    tengok dia dah tak buat keje kat ofis..hahaha...

    well, di mana ada kamu di situ ade diriku (merujuk kpd gambar yg kamu attach) hehehe...2nd pic tu mcm sengal je muka den!

    ps : jgn tanye knp byk plak komen, sbb takde keje kat opis.huhuhu

    ReplyDelete
  2. Meza!gambar 1st tu ade orang tgh korek idung haha.eh,i link u tau. nice to meet u there!

    ReplyDelete
  3. norfa,
    haah smua pic ade bsama mu. mcm kembar plak. huhu.
    ni pn tkde kje kt ofis. tp bole buka skali skala je blog ni.

    afra,
    hahaa.. comel plak ade scene kecik kt bwh tu. i pn dh link u dh.
    thanks!

    ReplyDelete
  4. bestnye dpt join nuffnang nye event.

    ReplyDelete
  5. meza, ni ke yg meza kate bdn dah berisi? xder pon.. menten cun je.. ok ape cm nie..

    ReplyDelete
  6. qemmal,
    thun dpn kita join sama2 nk?

    eppa,
    dh kurus sket dh sempena posa ni.
    dh trun 4kg. hehe.
    so no more berisi dh.

    ReplyDelete
  7. hai...
    hari tu segan nak bertegur sapa
    secara maya bukan men lagi peramah
    ehehehhe
    salam kenalan!

    ReplyDelete
  8. well ... this a good and a small start for you ... but after this it might the big leap for your tomoro days ...

    good to see u smile again ... biar pun gambar last ada perlakuan yang 'sumbang' sedikit. hihiih.

    lain kali tutup mulut masa tangkap gambar

    ReplyDelete
  9. Sumijelly melaporkan diri....
    oh..tidak..kat sini lom komen lagi..
    hahaha...
    muahaha...maintain ker dik oit??
    perut buncit arr..hahahaha...
    tima kasih la..
    ala..tetiba malu lak *wink*wink*
    x kan ni jer gmbr??
    kasi upload yek adik sayang...
    huhuhu..........

    ReplyDelete
  10. relyza,
    ramah ke? klau dh kenal, mmg ramah.
    bila nk mula kenal tu je, malu-malu sket.

    abgrazif,
    thanks for ur quote.
    abg yg snap pic tu, suka benar snap candid. sabar je la.

    sumijelly,
    tk nmpk pn buncitnya. klau ade, mmg dh announce dh. hahaha.
    gmba tk transfer lg. tunggu senang-senang sket.
    hehe.

    ReplyDelete

Hello!