small advertisement

Tuesday, August 11, 2009

luahan pendek

Sabtu lepas....

Aku ade exam ptd. Pengawas exam aritu agak ramah orangnya. Beliau bagitau yang amik exam aritu, lebih kurang 45 ribu calon. Tapi SPA nak amik 800 orang je. Hmm.... Soalan aritu okla, ade 5 seksyen. Smua aku blasah jawab dengan menggunakan kuasa coret mencoret. Hehe. Harap ada rezeki untuk ke peringkat seterusnya. Doa-doakan ye.

Ahad lepas...
Plan nak ke kenuri kawan masa di matriks dulu. Tapi dah jadi cerita lain. Bole ke web ni utk lebih info. Em... Kurangla sudah dua-tiga ribu untuk hantaran kawen nanti. Waaaaa...

7 comments:

  1. i wish gud luck dear

    hehehehehe

    ReplyDelete
  2. moga berjaya

    moga cepat kawen

    :)

    ReplyDelete
  3. ween,
    thanks.
    tp gudluck utk bhgn mne tu?

    kak ita,
    macih kak. moga-moga ada lg yg nak ni.

    ReplyDelete
  4. wah!!
    dah nak kawen ke..
    ni yg aku jeles neh...

    ReplyDelete
  5. sama la kite.
    ujian PTD sgt susah okeh..
    part 1 tu = mcm nk kuarkan sume dlm perlembagaan persekutuan je.

    filem terbaik FFM ke 21?? apa dia?? mana aku tau wehh.. hahahahaha

    ReplyDelete
  6. sian die,patut la dilah kate nmpk meza berbalut di kepala.betul ek?

    semoga cepat sembuh.

    ReplyDelete
  7. lumut,
    bila plak nk kawen nye?
    erk...

    hazerin,
    part 1 tu, main tembak2 je.
    utk soklan Pramlee je, yg pling cnfident jawab.
    huhu.

    qemmal,
    "Em... Kurangla sudah dua-tiga ribu untuk hantaran kawen nanti. Waaaaa..."

    itu la maksud tsirat tu.....

    ReplyDelete

Hello!