small advertisement

Tuesday, June 30, 2009

bulan jun ini

Ni entri yang sarat dengan gambar dan aktiviti merapu. Rasa nak layan, teruskan layan. Kalau tak, zaasssss! ;)

Sepanjang bulan ini.....

8.51a.m, 2/6/09 - Gleneagles
New-born baby/cousin, Arman.

Next!!!




Baju-baju yang aku borong tak hengat.
Tu pun, ada dua-tiga lai yang aku malas nak snap. Huhuhu.

Next!!!

Mini Reunion (8 - 11p.m, 11/6/09 - Times Square)
- net, ecak, atoy, nisux, zack, aizam, aku, imah, kabe -

Miss you all already!

Next!!!
OGA 2009 (11a.m - 5p.m, 12/6/09 - KLCC)
Konon nak mengenali dgn lebih mendalam pasal oil & gas, tapi aku rasa lebih kepada collect goodie beg kot. Hehe.

Next!!!


Pertemuan Semula (2 - 6p m, 21/6/09)
- azie, fence, aku, azwa, intan -

Kita jumpa 30hb Julai nanti


Present from Sabah (21/6/09 - Fence)
Padahal orangnya dah balik semenanjung dekat tujuh bulan dah.
Baru ada kesempatan nak bagi.

Thanks Fence. *Muahs*

Next-next!!!


Transformers: Revenge of the Fallen ( 7.45pm, 26/6/09)
Layan movie yang menjadi kegilaan manusia sedunia

Next-next!!!


Ekspo Beli Barangan Malaysia (3.30 - 4.15pm, 28/6/09)
Cute kan notebook tu. Adorable!~

Postgrad Asia (4.15- 4.45pm, 28/6/09)
Saja collect pamplet dengan goodie beg


7 comments:

  1. weh,lame gile tak tgk fence.rase nye ni first time tgk pas skola.bile die nk gemuk?haha

    ReplyDelete
  2. kak ita,
    tkkn tkde komen kot...

    qemmal,
    dia tu prasan dh gemuk dr dulu. pdhal skeping cm gitu jugak.

    ReplyDelete
  3. meza... ko keep in touch lagi ngan fence yek..?? huhu.. aku dah lama lost contact ngan dia.. plz.. plz.. pass la hp number ke.. id YM ke (nampak sgt nak jimat kos), ape2 je la.. lama la x contact ngan dia.. rinduuuuu..

    ReplyDelete
  4. Salam.. ni cikgu werdah mungkin yg dlm braket ni ditujukan kpd cikgu(me wish dkt Puan Werdah. me pos kad waktu me kt matrix. org lain myb tk ingt cikgu ni, tk popular, biasa2 je. but me suka cikgu ni.. caring, suka bleter.. like my grandma. huhu.. nk pos kad dkt cikgu tu pn, Puan Werdah dh bsara dh :dp http://me-sober.blogspot.com/2008/05/wishes.html).. em klu bkn maknanya cikgu yg perasan.. neway t kasih ingat kat cikgu ni

    ReplyDelete
  5. dayah,
    ko jgn contact fence je. ko kne ingat aku juga. hehe.

    pn werdah,
    sungguh dituju khas untuk puan.

    fara,
    meriah? tk cukup lg tuh..

    ReplyDelete

Hello!