small advertisement

Thursday, May 28, 2009

pa dia?

Bila korang tengok gamba kat atas ni, apa agaknya maksud 200 ni? Nanti aku kasik adiah yang tak seberapa tu. Jangan harap yang mahal-mahal ye.

P/s: Bende ni cepat je tau sape pemenangnya. Aku rasa la... dan aku dah tuka sket cara soklan tu. Ni pasal aku, bukan apa yang korang nampak. Ampun yerk!



Setelah berkali-kali aku bagi hint untuk gambar di atas, barula ade peneka yang berjaya. Congrats!!.




21 comments:

  1. mcm nombor plate kete kebal!!!

    ReplyDelete
  2. zeze,
    kete kebal? kete kebal ade no plat ke?
    tktau plak aku.

    kts,
    ntah. aku google je gambar ni.

    erk, dh tkeluar satu hint.

    qemmal,
    cuba lagi ek?

    ReplyDelete
  3. dasat ko zeze. sampai nampak ke situ.
    tp maksud aku, apa mksud tsirat dengan 200 ni.

    hehe.

    jgn tensen2 ye kawan2.

    ReplyDelete
  4. ko nk gaji ko nek rm200 ke? huhuhhu.. or, any special event next 200 days? ko nk bli kamera? or ko still xtaw thn 200? ko nk kawen.. hehehe.. soklan ko ni ngalahkan soklan control system weyy.. =p

    ReplyDelete
  5. familinya seramai 200 org,hehe.

    ReplyDelete
  6. natrah,
    ko ni hagak2 la smpai ke event bagai. jauh benar ko pk. ptutnya org tu yg ade special event.

    ko ni tk abis2 lagi ke buang fobia ngn control?

    juliet,
    famili sape smpai 200 ni. mmg kne keluar carta dari tok-nenek-moyang ni.

    ReplyDelete
  7. ze,
    200 tu memang nombor. tapi mewakili apa?

    no umah? tettt! salah!
    no fon? tettt! confirm salah!

    ReplyDelete
  8. 200 tue ialah bil tepon diantara alang ngan prettyrain.... hahahhaaha....

    200 decimal kalau kita tukar base binary number kita bleh dapat 1000 (microp)...

    ReplyDelete
  9. uiks. bil tepon tk smpai 80 inggit. tu pun sbb main tenet.

    mentang2la blaja microp la ni, dok aplikasi plak dh. tett!! salah!!

    hint seterusnya.
    bilangan 'sa' akan bertambah setiap kali ada entri baru.

    =P

    terang-terang dah weh hint tu. aku simpan je la adiah tu untuk diri sendri.

    ReplyDelete
  10. aku ada jwpan!!!

    entri ko dh 200 kan? kan? kan??
    bak hadiah!!!

    ReplyDelete
  11. aku x amek laie award kt blog ko nii..nnt aku amek ye..thanks tau

    ReplyDelete
  12. peh..entri betol2 suruh paleotak aku bpk siot..ape ek..
    nombor giliran?
    ceh..xlogik

    ReplyDelete
  13. hahahaha... aku dah tau.... bilangan entry yang ke 200....

    ReplyDelete
  14. hazerin,
    congrats. akhirnya ada jugak peneka yg bjaya. hahaa.
    dasat kn entri aku kali ni.

    nnti email addrss ek. nk send adiah.

    aisyah,
    sorila dh tjawab dah pn.

    jas,
    ni jawapan bocor ke mmg btul2 tau jwpnnya?

    ReplyDelete
  15. Uik. jawapan bocor? Sape la yg pi bocorkan. Dah hint terang2 dah tue.

    ReplyDelete
  16. hazerin,
    series la ni. aku tk publish addrs. kang byk plak dpt adiah misteri. hehe.

    alang,
    saje je kata cmtu. nk ngusik. ehek!~

    ReplyDelete
  17. mana de bocor.... penat berfikir wooo.... huhuhuhuhu

    ReplyDelete

Hello!