small advertisement

Thursday, May 07, 2009

kimchi, udah-udah le tu

Aduhai.
Sibuk sangat arini.
Sebab nak arrange penghantaran barang.
Dari negara yang terkenal dengan kimchi ke negeri yang terkenal dengan cincalok.


Em.
Orang yang mata sepet ni pun satu hal.
Tanya macam-macam.
Sampai elok aku yakin dengan fakta.
Terus aku jadi ragu-ragu.


Em.
Dah kita cakap A, buat A cukup la.
Takyah la nak pandai-pandai buat sampai ke C.
Kang aku babab kang.
Putus hubungan kau dan aku.
.
.
Eh, eh.
Tak bole.
Kang tak merasa aku nak pegi ke negara kau lagi.
Walaupun lambat lagi saat itu akan tiba.
Huhu..


Erk.
Aku tamak eh?
Sikit lebih kurang la.


Huhu.
Sapa tak mau weh.
Pi jalan-jalan negara orang.
Lagi-lagi bila free kan.


Em.
Meh bucuk meh.
Apa lagi yang kau nak tanya aku ni.
Aku sanggup berbuat apa saja untuk aku kau.
Asalkan sampai ke tahap yang sepatutnya.

Kalau kau melebihi tahap itu,
Jangan terkejut kalau aku jadi Incredible Hulk tau.
Be ready!!!
Hehehee...

P/s: Incredible Hulk versi kecik dan comel. Takde sapa pun yang nak takut agaknya.


3 comments:

  1. incredible hulk takbleh, ko sanggup koyak baju suar ke dpn org?kakakaka

    ReplyDelete
  2. nak travel ke? jgn lah travel skrg..byk penyakit tu kat luar sana :)

    ReplyDelete
  3. juliet,
    aku tak pernah terpk plak bab terkoyak seluar tu.
    tp incredible hulk tu, koyak baju la yang. =P

    kak ita,
    btul-btul. negara kimchi tu mmg bnyk dgr belaan khinzir. lagi bahya.

    ;)

    ReplyDelete

Hello!