small advertisement

Sunday, May 10, 2009

jemputan

Actually, ada banyak event arini. Tapi satu pun aku tak pegi. Bukan tak berminat, tapi ada halangan yang buatkan aku harus batalkan niat nak ke event tu.

1. Ada jemputan kawen ke kenuri one of my x-skoolmate kat Klang sana. Actually, aku tak rapat pun ngn dia tu. Ntah-ntah, dia pun tak kenal aku sapa. Aku kat skool dulu, jenis menyendiri. If ade sape-sape yang kenal aku, sebab diorang tu sekelas dengan aku je. Ataupun sebab aku ada skandal dengan pelajar skool situ jugak. Ahaks.... (Apa point aku ni???)

Tringin nak pegi, sungguh! Pikirkan nak jumpa kawan-kawan skool kat situ nanti. Laaaaaamaaaa sangat tak jumpa diorang tu. Adala dalam empat-lima tahun. Segelintir tu, aku jumpa masa kenuri kawan aku bulan Nov aritu. Lain-lain tu, keep in touch through web atau phone.

2. Ada pertandingan robocon kat Shah Alam. Tak ada kena mengena robocon tu dengan aku sangat pun. Aku bukan buat badan robot ke, buat programming ke, nak kata minat kat robot pun dah berkurang sekarang ni. Cuma dua team dari 'U' aku dapat masuk ke semi-final.

Tiap-tiap tahun, team 'U' aku tu berpeluang ke semi-final, tapi payah nak dapat trofi disebabkan ada team dari UTM yang bole dikatakan setiap tahun jadi juara dan dapat mewakili negara. Tapi tahun ni, team UTM disqualified. Ada sebab-sebabnya, tapi biarla diorang je yang tau nape kan.

Jadi, terasa bersemangat nak sokong 'U' aku ni, disamping jumpa kawan-kawan dan pensyarah & kakitangan yang terlibat dalam robocon tu. Diorang ni pun lama jugak tak jumpa. Kali terakhir aku jumpa diorang dekat PWTC sempena.... ape ek. Ntah aku lupa plak. Hehee.. Itupun segelintir je. Kalau ikut-ikutkan, kali terakhir aku jumpa diorang masa minggu terakhir aku dekat 'U'. Lama tu, dah setahun dah. =P

Sori ye kawan-kawan tak dapat nak jumpa korang. Ada masa lagi, kita jumpa k!!!

P/s:
to tiklian, sila upload gambar banyak sket kat kenuri jijah tu. bole la aku nak rasa jeles tak dpt join korang. hahahaa...

to umai, ko pun tolong upload gambar kat robocon tu. kalau bole, upload skali video. aku simpan lagi tau video robot team pusat. rasa gempaQ gila time tu! dan biar buat aku jeles jugak, tak dapat tengok hasil keje miskol ko tu. Heheee...

No comments:

Post a Comment

Hello!