small advertisement

Friday, May 22, 2009

award dari miss natrah!!


5 fakta menarik tentang pemberi award, cik natrah:
  1. minah yang setia pada boiprennya. enam tahun couple dan Insya-Allah awal tahun depan kawen.
  2. la ni dok keja kat TM (fakta menarik ke)
  3. dulu pemain game yg tegar. tp skrg aku tak sure ape. pekerja yang tegar kot. hehe.
  4. minah yang tak suka katak. gelis katanya. dan aku sebagai frogbuster time tu.
  5. orang yang jenis punctual. klau janji dengan dia, make sure buat dan tepat ye.
10 fakta atau hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya:
  1. aku suka boling, tapi selalu takde geng nak main boling.
  2. aku bukan jenis yang ingat tajuk cite, tajuk lagu, nama artis. kalau aku tau tajuk cite, lagu ngn artis, tu maknanya aku minat sangat dengan diorang.
  3. susah nak jumpa aku kalau korang tak buat appoinment dua minggu sebelum. bunyik cam aku ni vip plak.
  4. aku suka kat somebody ni, tapi cinta dihalang. erk!~
  5. nak sangat tukar keje jadi engineer or teaching engineer, tapi belum ada rezeki kot. ada sape2 nak offer keje kat aku.
  6. setiap malam berangan nak bawak volvo s40 milik sendri. heh!~
  7. dolu-dolu masa aku kat sekolah, aku talkative. tapi semakin meningkat usia ni, makin jadi pendiam.
  8. kalau dolu-dolu aku tak suka makan ikan. sekarang minat jugak makan ikan. tapi ikan laut sahaja.
  9. kalau aku suka sangat satu-satu lagu tu, aku bole layan lagu tu sampai dua tiga tahun. setakat ni ada dua tiga lagu walaupun taktau tajuk. hahaa
  10. aku tengah teringin dan ngidam nak makan sotong tepung & ikan bakar kat perlis sana. meleleh ayaq liuq walaupun dok pikiaq camni.
Chop! Apa yang aku listkan kat atas tu, ada kaitan dengan soklan dia tak? Layan je la.. huhu.

5 penerima award seterusnya dan describe la tentang mereka:
  1. alang - kawan baik yang selalu ada tika susah dan senang
  2. susudalambotol - mama wannabe yang comel
  3. julietchun - acik kepada anak buahnya yang sempoi
  4. ashraff - ketua kelas aku kat matrikulasi. kepoyoannya masih terserlah. =P
  5. arween - blogger yang ceria. tak penah aku baca entri yang berbau sedih.
Sengaja aku pilih penerima award ni, untuk lebih mengenali diorang dan pendapat diorang pasal aku. Kadang-kadang aku rasa mereka ni misteri. Hehehee...


P/s: Wey Nat, macih banyak-banyak untuk award ni. Aku tak layak pun nak dapat. Hehe.. terharu you!

2 comments:

  1. pekeje tegar kew? hahahah... x sanggup aku membace knyataan ko tuww.. hakhakhakk..

    ReplyDelete
  2. syhhh-syhhh.. ko ni. diam-diam la. aku kn pekeje tegar. slalu ngadap ltop, buat-buat ada keje. ehek.

    ReplyDelete

Hello!