small advertisement

Tuesday, April 14, 2009

bonanza di sushi king

Semalam dah bermula Sushi King Card Bonanza. Dan semalam jugak pergi melantak sushi kat Queens Park.

Mula-mula tu, siap beratur bagi nama sebelum bole enter ke dalam kedai sushi king tu. Lamaaaa la jugak sebelum dapat giliran.


Dah masuk-masuk tu, duduk-duduk je. Trus rembat piring scallops. Yang atas belt tu, memang penuh dengan sushi tapi bukan yang menarik sangat. Macam udang, ketam, sekali-sekali je diorang keluarkan. Wanted item kan.

Diorang bagi tempoh sejam untuk bonanza ni. Bunyi memang macam kejap je. Tapi larat ke perut tu nak belasah sushi banyak-banyak kan. Hahahaaa..

Endingnye, sebelas plate je yang menjadi santapan. Tu pun bukan makan sorang. Makan berdua. Ooh perot.... Memang terasa kenyang.

Cuma tak puas dari segi tak dapat nak melantak udang tu banyak-banyak. Rugi-rugi.

9 comments:

  1. oh..mujur ler akak bukan penggemar mknan jepun

    ReplyDelete
  2. kak ita,
    akak tk gemar atau tk pnah try? hehee

    ReplyDelete
  3. best kan.aku pun da pegy.melantak 30+ plate,tp 6 org la :P

    ReplyDelete
  4. qemmal,
    mmg best pun.
    lagi2 kalau dpt plate purple.
    huhu..

    ReplyDelete
  5. ahh, sedap gile sushi king~~

    ReplyDelete
  6. sungguh aku tak penah makan sushi, tekak melayu,kekekke

    ReplyDelete
  7. diza,
    kita satu geng!

    julietchun,
    dulu pn aku tk suka mkn sushi, tp baru-baru ni mula mgila.

    heheee

    ReplyDelete
  8. Sushi? Uwek. Tak sedap. Tak marvelous. Kfc lagi sedap

    ReplyDelete
  9. alang,
    lain orang, lain citarasa nya.
    ala, layan je la.
    hehe

    ReplyDelete

Hello!