small advertisement

Tuesday, March 03, 2009

tag!!! from diza

WHOEVER WHO GETS TAGGED HAS TO WRITE 10 THINGS ABOUT THE PERSON WHO TAGGED HIM/HER.

DIZA
1.my x-class mate aku masa kat form 5
2. nama kami dekat-dekat
3. kalau dia outsider cm aku, aku rasa kami bole lepak bersama

5. dia cool (blog dan kt sekolah dulu)
6. kami sealiran perangai. cthnya: toot.... ;)
7. bunyi nama kami juga hampir sama.. diza dan meza
8. independent dan buat hal sendiri
9. dulu kt sekolah, suke pkai barg nike. ntah skrg. (weh, btul ke)
10. dia suke bergambar (ahaks)

Aku tak berapa rapat dengan dia ni. Cuma camtu-camtu je, tu pun kt sekolah dulu. So tak banyak yang aku tau pasal diri dia. Sori ye diza. Aku akan cuba berkenalan lebih dengan ko. Hehee~
Sekarang aku tak mau tag sape-sape memandangkan aku rasa tak ramai yang mengenali aku ni.
Tapi, Orang Manjung, Ami sila jawab tag ini ye.

Berusahalah!!!

2 comments:

  1. WHOEVER WHO GETS TAGGED HAS TO WRITE 10 THINGS ABOUT THE PERSON WHO TAGGED HIM/HER.
    Meza
    1.Gud Listener
    2.My best Fren
    3.My rumate
    4.My housemate
    5.Unimap Buddy
    6. Help me a lot in surviving in UPM..
    7.Really enjoy when hang out wit her..
    8. Sushi-mate
    9.My KL Information centre
    10.Love read her blog

    ReplyDelete

Hello!