small advertisement

Wednesday, March 18, 2009

sisterhood award

Arween, award ni utk aku ke?

Kalau bukan pun, aku nak jugak rembat.

Hahaa~


Walaupun aku rembat, tapi aku takdela kedekut sangat. Ni aku nak share la jugak dengan orang lain. Dengan itu, aku nak share dengan :-)
  1. Natrah
  2. Faradiza
  3. Ami
  4. Suzan
  5. juliet_chun
Sebab aku rasa dengan blog korang ni termasuk arween, telah berikan semangat, keyakinan, ilmu untuk aku teruskan kehidupan. (ewah, terlebih letak semangat plak). Walaupun ade sesetengah tu, aku kenal orangnye melalui blog je.

Korang best!!!~








Dan terima kasih banyak-banyak.....




2 comments:

  1. yang
    sememangnyer award itu adalah utk kamu :D

    hehehehe
    kamu pun best jugak!!

    ReplyDelete

Hello!