small advertisement

Thursday, February 19, 2009

saya ingin menjadi seperti Teletubbies

Slalunya di pagi-pagi ari, aku cuma breakfast dengan kuih je. Itupun sebiji je. Tak rasa nk makan. Still ade mood nk sambung tido kononnya.

Tapi minggu ni, click aku tego. "U nk cipta rekod ke minggu ni?"
Aku, "Rekod apa?" Tiba-tiba aku rasa macam dialog dalam cite PRamlee yang 3 Abdul tu plak.
Dia,"Ari-ari makan nasi lemak."
Aku,"Eh, ye ke? Mana de. Memang selalu makan nasi lemak kn."

Padahal aku baru perasan yang minggu ni aku mmg melantak nasi lemak ari-ari. Hahaaa~ Apa agaknya virus yang datang nyerang ni aku ni?

Dan sepanjang ari, aku akan rasa ingin mengunyah makanan. Aku pun baru perasan, lepas lunch pun, makanan sentiasa di sisi aku. Hahaaa...

Habis la... Tak lama aku akan jadi macam Teletubbies. Kepala kecik, badan lebar dan sangat riang ria. ;)

3 comments:

  1. jgn berjangkit kat aku dah laa,hikhik.

    ReplyDelete
  2. julietchun,
    jangkit pn ok pe. jadi comel cm teletubbies. huhu.
    ;)

    ReplyDelete

Hello!