small advertisement

Tuesday, January 06, 2009

entri menyampah

dia ni buat-buat tahu ke
or memang bodoh
ataupun
memang tahu
tapi saja buat-buat bodoh

tadi
dia suruh aku chase supplier
tapi
nak chase apanya
kalau pkul 3.30 japgi baru diorang masuk keja
.
.
aishhh
.
.
nak suruh aku call jugak ha-nun-ta-wau kt ofis tu ke
suruh buat keja?
sah-sah
aku sendiri terkujat
kalau ada orang angkat call time tu

em..

wahai bos ku sayang
[yakkss]
nanti tepat jam 4.30
[yang ni aku tipu pasal 'tepat' ni]
supplier akan send documents tu semua
through email

bole tak sabar jap?
.
.
.
em..
.
.
mana aku tau?
aku tau la
dah memang setiap kali aku request
apa-apa document
masa ari sebelum,
dia akan send
keesokkan arinya area pukul 4-5
.
.
.
ha,
kan dah malu sendiri


tu la
lain kali alert!
jangan nak belasah marah je!!
bukannya aku baru keja semalam!!!

.
.
.
.
geram, geram!


5 comments:

  1. perghh bos begini
    bisa membuat angin satu kepala :D

    ReplyDelete
  2. sabar yer, adeh nasib baik bos kite xpenah marah2..

    p/s ada prob dengan bini la tu, tak dpt marah bini ko la terkena tempiasnya

    ReplyDelete
  3. ealapun tak paham tp dpt rase ar ura geram tu...

    ReplyDelete
  4. arween,
    rasanya kalau aku keja lama-lama kt sini, bole dpt heart attack kot. tkpun darah tinggi.

    yani,
    aku rasa pun dia ada prob dgn bini dia. memang selalu macam ni dah.

    cujen,
    terpaksa sabar cz nk dptkn experience keje. kalau tk, tk kuasa aku nk stay kt sini

    ReplyDelete
  5. haha. Tapi klau jadi bos, tak marah pekerja pun tak syok gak kan. Sekali sekala dia marah tanpa sebab apa salahnya. Tak rugi pape pun kan.hehehe. Layan je.....

    ReplyDelete

Hello!